Menu
Kela Savonieră Liam albă Kela Savonieră Liam albă
 Savoniera marca KELA este făcută din material acrilic, care este de asemenea utilizat pentru a face ochelari de protecție. Datorită acestui fapt este durabilă, în ciuda designului său înalt, cu finisaj negru lucios. Savoniera este din seria Liam. Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.
0,0 0
44

Kela Savonieră Liam albă

Kela Savonieră Liam albă

43,99 Lei  inclusiv TVA La acest produs garantăm
livrarea până la Crăciun
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: vineri 20. 12. 2019  
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescriereSavoniera marca KELA este făcută din material acrilic, care este de asemenea utilizat pentru a face ochelari de protecție. Datorită acestui fapt este durabilă, în ciuda designului său înalt, cu finisaj negru lucios. Savoniera este din seria Liam.

Marca KELA a fost înființată în 1903 în Germania și are mai mult de o sută de ani de istorie. Până în prezent, a câștigat o poziție foarte puternică nu numai pe piața internă, ci și în lume. Produsele sale de uz casnic, în special pentru baie şi bucătărie, sunt cunoscute pentru conceptul lor inovator, cu design clasic şi calitate fără compromisuri.

Adâncime: 9 cm
Culoare: alb
Înălţime: 4,5 cm
Lăţime: 12,5 cm
Material: 100% acril
 678463
Distribuie
kela

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide