Menu
Lenjerie pat 1 pers. Victoria Luxury Collection, albă, satin, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm Lenjerie pat 1 pers. Victoria Luxury Collection, albă, satin, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm
Încercaţi lenjeria de pat din satin fin din bumbac, de care cu sigurnaţă că vă veţi îndrăgosti. Ţesătura la Luxury Collection este foarte fină şi de înaltă calitate. Lenjeria este fabricată din bumbac cu ţesătură tip satin.Satinul din bumbac să calcă uşor, adică nu se şifonează atât de repede ca bumbacul simplu, lenjeria de pat fiind astfel mai uşor de întreţinut. Această nouă lenjerie de pat este confecţionată cu rezervă de mărimi. Dimensiunile specificate sunt cele de după ce materialul a intrat la apă. Faţa de pernă nu are bordură ornamentală.
4,5 5
176

Lenjerie pat 1 pers. Victoria Luxury Collection, albă, satin, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

Transport gratuit

Lenjerie pat 1 pers. Victoria Luxury Collection, albă, satin, 140 x 220 cm, 70 x 90 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereÎncercaţi lenjeria de pat din satin fin din bumbac, de care cu sigurnaţă că vă veţi îndrăgosti. Ţesătura la Luxury Collection este foarte fină şi de înaltă calitate. Lenjeria este fabricată din bumbac cu ţesătură tip satin.
 
Satinul din bumbac să calcă uşor, adică nu se şifonează atât de repede ca bumbacul simplu, lenjeria de pat fiind astfel mai uşor de întreţinut. Această nouă lenjerie de pat este confecţionată cu rezervă de mărimi. Dimensiunile specificate sunt cele de după ce materialul a intrat la apă. Faţa de pernă nu are bordură ornamentală.

Culoare: alb
Dimensiuni cuvertură: 140 x 220 cm
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% bumbac satinat
Mărime: 140 x 220 cm, 70 x 90 cm
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Spălare recomandată: 60 °C
Tip pat: pat single prelungit
 204765
Distribuie
kvalitex

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide