Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Mască de ghiveci Sand Slim, albă Mască de ghiveci Sand Slim, albă
 Mască de ghiveci Sand Slim va impresiona la prima verede prin designul său modern și elegant, va fi un accesoriu frumos în orice încăpere, terasă sau grădină. Este potrivită nu numai în interior, dar și pentru folosirea pe tot parcursul anului pe balcon, geam, terasă sau în grădină. Masca de ghiveci are în interior un ghiveci mai mic de capacitate de 11 l, care poate fi folosit în caz că aveți o plantă mai mică. Este fabricat din plastic de înaltă calitate, cu o întreținere ușoară, și este rezistentă la ger și la intemperii.
4,5 137
90

Mască de ghiveci Sand Slim, albă

Mască de ghiveci Sand Slim, albă

Disponibilitate: produs inactiv

DescriereMască de ghiveci Sand Slim va impresiona la prima verede prin designul său modern și elegant, va fi un accesoriu frumos în orice încăpere, terasă sau grădină.

Este potrivită nu numai în interior, dar și pentru folosirea pe tot parcursul anului pe balcon, geam, terasă sau în grădină.

Masca de ghiveci are în interior un ghiveci mai mic de capacitate de 11 l, care poate fi folosit în caz că aveți o plantă mai mică. Este fabricat din plastic de înaltă calitate, cu o întreținere ușoară, și este rezistentă la ger și la intemperii.

Codul de catalog:

 677352
Distribuie

Review-uri

4,5 (137 review-uri)
98 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide