Mască de ghiveci Sand Slim, albă Mască de ghiveci Sand Slim, albă
 Mască de ghiveci Sand Slim va impresiona la prima verede prin designul său modern și elegant, va fi un accesoriu frumos în orice încăpere, terasă sau grădină. Este potrivită nu numai în interior, dar și pentru folosirea pe tot parcursul anului pe balcon, geam, terasă sau în grădină. Masca de ghiveci are în interior un ghiveci mai mic de capacitate de 11 l, care poate fi folosit în caz că aveți o plantă mai mică. Este fabricat din plastic de înaltă calitate, cu o întreținere ușoară, și este rezistentă la ger și la intemperii.
4,5 96
90

Mască de ghiveci Sand Slim, albă

Mască de ghiveci Sand Slim, albă

Disponibilitate: produs inactiv

DescriereMască de ghiveci Sand Slim va impresiona la prima verede prin designul său modern și elegant, va fi un accesoriu frumos în orice încăpere, terasă sau grădină.

Este potrivită nu numai în interior, dar și pentru folosirea pe tot parcursul anului pe balcon, geam, terasă sau în grădină.

Masca de ghiveci are în interior un ghiveci mai mic de capacitate de 11 l, care poate fi folosit în caz că aveți o plantă mai mică. Este fabricat din plastic de înaltă calitate, cu o întreținere ușoară, și este rezistentă la ger și la intemperii.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Diametru: 34,9 cm
Înălţime: 61,9 cm
Material: Plastic
Volum: 48 l

Codul de catalog:

 677352
Distribuie

Review-uri

4,5 (96 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide