Menu
Puzzle Larsen Adunare cu ilustraţii şi numere , 20 piese Puzzle Larsen Adunare cu ilustraţii şi numere , 20 piese
 Învăţaţi copiii să numere corect. Acest puzzle îi va ajuta foarte mult. Adunaţi cu ajutorul imaginilor care îi vor ajuta pe copii să înţeleagă mai bine adunarea. Fiecare piesă îşi are locul ei definit.   Puzzle-ul instructiv Larsen este un mijloc excelent de distracţie şi formare a cunoştinţelor. Este ideal pentru dezvoltarea imaginaţiei, memoriei şi a abilităţilor motorii. Varianta de masă, cu ramă, face ca puzzle-urile să fie bine păstrate şi compuse. Diferit de puzzle-urile clasice, acestea au piese de diferite forme care pot fi aşezate doar pe locurile corecte şi deci nu se pot încurca. Pentru a facilita compunerea, decupările pieselor individuale sunt vizibile şi pe suport. Puzzle-urile Larsen sunt fabricate în Europa, din materiale reciclabile şi au o tradiţie îndelungată. Piesele individuale au o grosime de 2,5 mm.
0,0 0
28

Puzzle Larsen Adunare cu ilustraţii şi numere , 20 piese

reducere -20%

Puzzle Larsen Adunare cu ilustraţii şi numere , 20 piese

Iniţial: 34,99 Lei | Reducere: 7,00 Lei 27,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc 3 buc
La dumneavoastră: marți 23. 07. 2019  
Cumpărând obţineţi 6 Norocei

DescriereÎnvăţaţi copiii să numere corect. Acest puzzle îi va ajuta foarte mult. Adunaţi cu ajutorul imaginilor care îi vor ajuta pe copii să înţeleagă mai bine adunarea. Fiecare piesă îşi are locul ei definit.
 
Puzzle-ul instructiv Larsen este un mijloc excelent de distracţie şi formare a cunoştinţelor. Este ideal pentru dezvoltarea imaginaţiei, memoriei şi a abilităţilor motorii. Varianta de masă, cu ramă, face ca puzzle-urile să fie bine păstrate şi compuse. Diferit de puzzle-urile clasice, acestea au piese de diferite forme care pot fi aşezate doar pe locurile corecte şi deci nu se pot încurca. Pentru a facilita compunerea, decupările pieselor individuale sunt vizibile şi pe suport.
Puzzle-urile Larsen sunt fabricate în Europa, din materiale reciclabile şi au o tradiţie îndelungată. Piesele individuale au o grosime de 2,5 mm.

Înălţime: 28,5 cm
Lăţime: 36,5 cm
Număr piese: 20 buc.
 680583
Distribuie
larsen

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide