Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Racletă telescopică/ștergător 4HomeRapid Clean 3 în 1 Racletă telescopică/ștergător 4HomeRapid Clean 3 în 1
 Economisiți spațiu cu acest ajutor de curățenie practic, care are rolul de racletă de geam, dar și de pămătuf. La o bară veți primi 3 accesorii. Bara este telescopică, așa că veți reuși să faceți curat și pe dulapurile mai înalte, și veți putea spăla geamurile mari, fără să fie nevoie să urcați pe scaun. Fiecare din accesorii poate fi folosit și separat fără bară, datorită capătului universal. Racleta de geam are două fețe, pe o parte este o racletă clasică, pe cealaltă parte este cu burete și cu lavetă detașabilă din microfibre, așa că poate fi folosită atât pentru spălarea geamurilor, cât și pentru lustruire. Alte două accesorii adaugă la set 2 tipuri de pămătuf – pămătuful clasic cu franjuri, și un ștergător de praf mai lung și neted pe o bază flexibilă, care permite curățarea sprafețelor mai greu accesibile. Laveta netedă poate fi folosită și umedă. Este detașabilă și poate servi ca o lavetă clasică. Setul conține: bară telescopică accesoriu cu racletă și ștergător pentru spălarea geamurilor accesoriu cu pămătuf accesoriu flexibil cu ștergător de praf capăt cu filet Avantaje: bară telescopică poate înlocui mai multe ajutoare de curățenie lavetele din microfibre sunt detașabile și pot fi spălate accesoriile pot fi folosite cu sau fără bară telescopică Dimensiuni:
0,0 0
80

Racletă telescopică/ștergător 4HomeRapid Clean 3 în 1

Racletă telescopică/ștergător 4HomeRapid Clean 3 în 1

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereEconomisiți spațiu cu acest ajutor de curățenie practic, care are rolul de racletă de geam, dar și de pămătuf. La o bară veți primi 3 accesorii. Bara este telescopică, așa că veți reuși să faceți curat și pe dulapurile mai înalte, și veți putea spăla geamurile mari, fără să fie nevoie să urcați pe scaun. Fiecare din accesorii poate fi folosit și separat fără bară, datorită capătului universal.

Racleta de geam are două fețe, pe o parte este o racletă clasică, pe cealaltă parte este cu burete și cu lavetă detașabilă din microfibre, așa că poate fi folosită atât pentru spălarea geamurilor, cât și pentru lustruire.

Alte două accesorii adaugă la set 2 tipuri de pămătuf – pămătuful clasic cu franjuri, și un ștergător de praf mai lung și neted pe o bază flexibilă, care permite curățarea sprafețelor mai greu accesibile. Laveta netedă poate fi folosită și umedă. Este detașabilă și poate servi ca o lavetă clasică.

Setul conține:

  • bară telescopică
  • accesoriu cu racletă și ștergător pentru spălarea geamurilor
  • accesoriu cu pămătuf
  • accesoriu flexibil cu ștergător de praf
  • capăt cu filet

Avantaje:

  • bară telescopică
  • poate înlocui mai multe ajutoare de curățenie
  • lavetele din microfibre sunt detașabile și pot fi spălate
  • accesoriile pot fi folosite cu sau fără bară telescopică

Dimensiuni:

Codul de catalog:

 803686
Distribuie
a4home

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide