Menu
Săpunieră Kela Natura, diam. 11 cm Săpunieră Kela Natura, diam. 11 cm
 Săpuniera marca KELA este fabricată într-o combinaţie atractivă de ceramică şi bambus. Are pe fund un grătar din prisme din lemn care permite scurgerea surplusului de apă de pe săpun în fundul săpunierei. Săpuniera poate fi combinată cu alte articole de baie din colecţia Natura.   Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.
4,5 8
35

Săpunieră Kela Natura, diam. 11 cm

Săpunieră Kela Natura, diam. 11 cm

8 review-uri
34,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: vineri 28. 06. 2019  
Cumpărând obţineţi 6 Norocei

DescriereSăpuniera marca KELA este fabricată într-o combinaţie atractivă de ceramică şi bambus. Are pe fund un grătar din prisme din lemn care permite scurgerea surplusului de apă de pe săpun în fundul săpunierei. Săpuniera poate fi combinată cu alte articole de baie din colecţia Natura.
 
Marca KELA a fost înfiinţată în anul 1903 în Germania, având peste un secol de istorie. A reuşit să capete un renume mondial nu numai pe piaţa locală, ci şi în întreaga lume. Produsele ei de uz casnic, cu precădere cele pentru baie şi bucătărie, sunt renumite prin conceptul inovator cu design atemporal şi de o calitate fără compromisuri.

Culoare: alb
Diametru: 11,5 cm
Înălţime: 3 cm
Material: ceramică
 678452
Distribuie
kela

Review-uri

4,5 (8 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide