Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Șemineu Cattara Vesuv cu grătar, diam. 48 cm Șemineu Cattara Vesuv cu grătar, diam. 48 cm
 Acest șemineu portabil este potrivit pentru terase și grădini. Construcția este realizată din oțel de înaltă calitate, cu un strat negru de acoperire aplicat la temperaturi ridicate. Pentru solosire ca și grătar, șemineul este echipat cu un grătar de oțel. Tava din oțel pentru prinderea cenușii cu acoperire de email este foarte practică. Un capac cu plasă cu formă specială servește ca protecție împotriva scânteilor, sporind considerabil siguranța și confortul. Este inclus și un cârlig metalic cu mâner din lemn, care poate fi folosit atât pentru a regla focul, cât și pentru a îndepărta cu ușurință capacul. În plus, șemineul este dotat cu un grătar și patru picioare pliabile pentru o mai bună depozitare.
4,5 27
280

Șemineu Cattara Vesuv cu grătar, diam. 48 cm

reducere -18%
Șemineu Cattara Vesuv cu grătar, diam. 48 cm Șemineu Cattara Vesuv cu grătar, diam. 48 cm Șemineu Cattara Vesuv cu grătar, diam. 48 cm Șemineu Cattara Vesuv cu grătar, diam. 48 cm Șemineu Cattara Vesuv cu grătar, diam. 48 cm Șemineu Cattara Vesuv cu grătar, diam. 48 cm Șemineu Cattara Vesuv cu grătar, diam. 48 cm Șemineu Cattara Vesuv cu grătar, diam. 48 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 8 clienţi

Șemineu Cattara Vesuv cu grătar, diam. 48 cm

27 review-uri
Iniţial: 339,99 lei | Reducere: 60,00 lei 279,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 279,99 lei
Disponibilitate: În stoc 4 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 90 Norocei

DescriereAcest șemineu portabil este potrivit pentru terase și grădini. Construcția este realizată din oțel de înaltă calitate, cu un strat negru de acoperire aplicat la temperaturi ridicate. Pentru solosire ca și grătar, șemineul este echipat cu un grătar de oțel. Tava din oțel pentru prinderea cenușii cu acoperire de email este foarte practică. Un capac cu plasă cu formă specială servește ca protecție împotriva scânteilor, sporind considerabil siguranța și confortul.

Este inclus și un cârlig metalic cu mâner din lemn, care poate fi folosit atât pentru a regla focul, cât și pentru a îndepărta cu ușurință capacul. În plus, șemineul este dotat cu un grătar și patru picioare pliabile pentru o mai bună depozitare.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 48 cm
Înălţime: 26 cm
Lăţime: 57 cm
Material: oțel

Codul de catalog:

 683569
Distribuie
cattara

Review-uri

4,5 (27 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide