Menu
Suport Koziol Pottichelli verde închis, 12 l Suport Koziol Pottichelli verde închis, 12 l
 Obțineți acest suport multifuncțional de design pentru baie, birou, bucătărie sau balcon. Îl puteți pune în mod clasic sau îl puteți atârna de mânerul circular din spatele acestuia. În interior puteți pune produse cosmetice, materiale de birou, ziare sau orice altceva de care aveți nevoie. Poate fi folosit și ca un ghiveci de flori, pentru ierburi sau alte plante. Materialul utilizat pentru producție este plastic de calitate 100% reciclabil care nu conține BPA sau melamină.Pentru producție nu se folosesc termoplastice sau plastifianți. Koziol este o companie germană și toate produsele sale sunt produse direct în Germania. Compania a câștigat o serie de premii internaționale de design.
0,0 0
41

Suport Koziol Pottichelli verde închis, 12 l

reducere -23%

Suport Koziol Pottichelli verde închis, 12 l

Iniţial: 52,99 Lei | Reducere: 12,00 Lei 40,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: Ultima bucată din stoc
La dumneavoastră: miercuri 26. 06. 2019  
Cumpărând obţineţi 8 Norocei

DescriereObțineți acest suport multifuncțional de design pentru baie, birou, bucătărie sau balcon. Îl puteți pune în mod clasic sau îl puteți atârna de mânerul circular din spatele acestuia. În interior puteți pune produse cosmetice, materiale de birou, ziare sau orice altceva de care aveți nevoie. Poate fi folosit și ca un ghiveci de flori, pentru ierburi sau alte plante.

Materialul utilizat pentru producție este plastic de calitate 100% reciclabil care nu conține BPA sau melamină.Pentru producție nu se folosesc termoplastice sau plastifianți.

Koziol este o companie germană și toate produsele sale sunt produse direct în Germania. Compania a câștigat o serie de premii internaționale de design.

Adâncime: 15 cm
Culoare: verde
Înălţime: 17 cm
Lăţime: 16,2 cm
Material: Plastic
 680944
Distribuie
koziol

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide