Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cutie depozitare pâine Banquet Grande 39 cm Cutie depozitare pâine Banquet Grande 39 cm
  Cutia de depozitare pâine servește pentru stocarea tuturor tipurilor de produse de patiserie. Este fabricată din oțel inoxidabil cu finisaj mat, capac din plastic, placă de fund din lemn de cauciuc natural v. 1,6 cm. Lemnul din arbore de cauciuc este greu la gramaj dar ușor de întreținut. Caracteristica sa excelentă este insensibilitatea la schimbările de umiditate.
4,5 12
151

Cutie depozitare pâine Banquet Grande 39 cm

Cutie depozitare pâine Banquet Grande 39 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cutia de depozitare pâine servește pentru stocarea tuturor tipurilor de produse de patiserie. Este fabricată din oțel inoxidabil cu finisaj mat, capac din plastic, placă de fund din lemn de cauciuc natural v. 1,6 cm.

Lemnul din arbore de cauciuc este greu la gramaj dar ușor de întreținut. Caracteristica sa excelentă este insensibilitatea la schimbările de umiditate.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 28,5 cm
Înălţime: 15 cm
Lăţime: 39 cm
Material: inox + plastic

Codul de catalog:

 106599
Distribuie
banquet

Review-uri

4,5 (12 review-uri)
100 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide