Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate

Despre noi

Societatea noastră este pe piață din anul 2004, prin urmare, avem o experiență vastă în domeniul serviciilor pe care le oferim. Suntem specialiști pentru casa dumneavoastră, apartament sau grădină, oferim produse originale și practice. pentru oricine. Puteți alege din textile de casă cu stil, decorațiuni și accesorii de casă originale, articole moderne de bucătărie și sufragerie și ustensile tehnice de nelipsit în grădină sau în atelier.

Despre noi

Cum a trecut timpul

2020

În cursul unui singur an reușim să deservim un număr de 1 000 000 clienți mulțumiți din cinci țări europene.

2019

În Slovacia am căștigat locul întăi în competiția Heureka Shop roku (Shopul anului) în categoria Accesorii de casă și design. În Polonia suntem pe locul doi în echivalentul local al acestui concurs.

2018

Având în vedere cerințele numărului mai mare de clienți, pentru o gamă mai mare de produse, am extins spațiile de depozitare.

2017

Am intrat pe piața românească și extindem semnificativ gama de produse sub brandul nostru 4home. În afară de noutăți din categoria textile de casă, oferim acum clienților noștri și seturi de oale din inox sau preferatele pahare termo Hot&Cool.

2016

Intrăm pe piața maghiară. Câștigăm premiul în competiția Český košík roku (Coșul ceh de cumpărături) pentru cel mai plăcut proces de cumpărare dintre magazinele online din Cehia. În Cehia și în Polonia ne plasăm pe locul trei în competiția magazinelor online, Shop roku (Shopul anului) în categoria Casă și grădină.

2015

Continuăm îmbunătățirea, magazinului nostru online, aplicăm noua versiune web, care este optimizată pentru toate echipamentele moderne precum tablete sau telefoane mobile. Intrăm pe o altă piață din străinătate - Polonia.

2014

Ne plasăm pe locul întâi în competiția Heureka Shop roku (Shopul anului) în categoria Accesorii de casă si design din Slovacia și suntem finaliștii în aceeași categorie în Cehia. Extindem sortimentul nostru cu mii de produse, inclusiv mărcile de prestigiu. Magazinul nostru conține cel puțin 10 000 de produse diferite.

2012

Ne mutăm in birouri noi, și mai ales într-un depozit mai mare și modern cu o suprafață de 4 875 m2, datorită acestui fapt putem oferi servicii de calitate.

2007

Extindem magazinul online în străinătate: la vecinii noștri din Slovacia.

2004

Înființăm societatea noastră 4home, a.s.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide