Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate

Programul de fidelitateProgramul de fidelitate - Norocei de 4home

Doriți să fiți răsplătiți pentru fiecare comandă, să colecționați Norocei în urma evaluării produselor achiziționate, să participați la oferte speciale, concursuri interesante și înainte de toate să aveți posibilitatea să cumpărați produse pentru casa și grădina dumneavoastră întotdeauna la reducere?

Ce vreți și cu cât vreți.
Ne sunteți dragi și
dorim să vă răsplătim pentru fiecare
comandă
!

Știm ce vă place și pentru produsele preferate veți primi cei mai mulți Norocei :)

Schimbați Noroceii în bani sau cadouri speciale. Dumneavoastră
decideți.

În contul
dumneavoastră puteți vedea cât ați reușit să adunați. De acum încolo veți cumpăra doar la reducere! :)

Înregistrează

Cum mă pot înregistra?

Fiecare client devine membru în programul de fidelitate Norocei. Nu sunt necesare completări de formulare sau aprobări complicate, este suficient să vă înregistrați sau să cumpărați de la noi și puteți începe să beneficiați de avantajele dumneavoastră!

Înregistrează

Cum se acordă Noroceii?

Este foarte simplu: cumpărați de la noi și primiți Norocei. La fiecare produs puteți vedea câți Norocei primiți în cazul în care îl veți cumpăra. De asemenea, puteți primi Norocei în urma evaluării produselor deja achiziționate sau în cadrul concursurilor și al ofertelor speciale, pe care le organizăm în mod regulat pentru membrii programului de fidelitate.

  • Colecționați Norocei pentru produsele achiziționate
  • Colecționați Norocei pentru evaluarea produselor achiziționate
  • Folosiți Noroceii în cadrul comenzilor ulterioare și obțineți reduceri sau primiți cadouri

Cum se pot folosi Noroceii?

Folosirea Noroceilor este simplă și se face întotdeauna în primul pas în cadrul plasării comenzii. Puteți alege singuri ce reducere primiți și câți Norocei vreți să folosiți. De asemenea, adesea veți avea posibilitatea ca în locul reducerii să primiți un cadou valoros, al cărui preț este mai mare decât reducerea respectivă.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide