Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate

Modalitate de plată

Clienții noștri au la dispoziție mai multe variante de plată, dintre care: plata ramburs la preluarea comenzii sau online cu cardul.

Plata ramburs la preluarea comenzii

Plata ramburs la preluarea comenzii

afișează detalii ascunde detalii
  • Plata se va face câtre agentul de curierat care efectuează livrarea comenzii. Suma o veți plăti în numerar. Pentru mai multe informații accesați Modalități de transport.
Plata online cu card

Plata online cu card

afișează detalii ascunde detalii
  • Online cu cardul poate fi achitată doar o comandă realizată pe paginile web. Acceptăm următoarele carde bancare: VISA, VISA Electron, Maestro și MasterCard.
Apple Pay

Apple Pay

afișează detalii ascunde detalii
  • Apple Pay oferă o modalitate ușoară și sigură de a plăti cu iPhon, iPad, Apple Watch și Mac fără necesitate de a folosi cardul de plată au banii în numerar. Ajunge doar să aveți un card de credit stocat în dispozitivul de pe care doriți să efectuați plata.
Google Pay

Google Pay

afișează detalii ascunde detalii
  • Google Pay este serviciul care permite o modalitate sigură și rapidă de a plăti online ca și cu un card de credit obișnuit. Pentru a utiliza metoda de plată, este necesar să aveți cardul de credit stocat în aplicația Google Pay, în contul Google sau în browserul Chrome.
action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide