Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 170 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu  capac Bamboo, 170 ml
 Doză de sticlă cu capac de bambus, pentru o bucătărie frumoasă și aranjată. Datorită capacului de plastic cu garnitură de silicon, va menține alimentele proaspete pe o durată mai lungă, le va păstra aromele, nu vor umezi nici nu se vor usca, și în plus va proteja alimentele față de insectele nedorite. Un design simplu și elegant va asigura stil unic în bucătărie, datorită cărui gătitul va fi o bucurie. În plus veți la curent cu stocurile din bucătărie și vă puteți aproviziona din timp. Recipientele Bamboo sunt potrivite pentru păstrarea de paste, cafea, ceai, făină, zahăr și sare, sau pentru biscuiți sau dulciuri. Pur și simplu își vor găsi loc în bucătărie, depinde de fantezia dvs. Avantaje: aspectul elegant și simplu etanș perfect capac natural din bambus sticlă borosilicată de calitate (rezistență la temperaturi ridicate și cele joase, rezistență la deteriorare mecanică, rezistență la contact cu chimicale) utilizare universală întreținere ușoară (în afară de capac pot fi spălate în mașina de spălat vase)
4,5 65
25

Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 170 ml

Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu  capac Bamboo, 170 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu  capac Bamboo, 170 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu  capac Bamboo, 170 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu  capac Bamboo, 170 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu  capac Bamboo, 170 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu  capac Bamboo, 170 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu  capac Bamboo, 170 ml
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 66 clienţi

Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 170 ml

65 review-uri
24,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: luni 08. 03. 2021  
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

DescriereDoză de sticlă cu capac de bambus, pentru o bucătărie frumoasă și aranjată. Datorită capacului de plastic cu garnitură de silicon, va menține alimentele proaspete pe o durată mai lungă, le va păstra aromele, nu vor umezi nici nu se vor usca, și în plus va proteja alimentele față de insectele nedorite. Un design simplu și elegant va asigura stil unic în bucătărie, datorită cărui gătitul va fi o bucurie. În plus veți la curent cu stocurile din bucătărie și vă puteți aproviziona din timp.

Recipientele Bamboo sunt potrivite pentru păstrarea de paste, cafea, ceai, făină, zahăr și sare, sau pentru biscuiți sau dulciuri. Pur și simplu își vor găsi loc în bucătărie, depinde de fantezia dvs.

Avantaje:

 • aspectul elegant și simplu
 • etanș perfect
 • capac natural din bambus
 • sticlă borosilicată de calitate (rezistență la temperaturi ridicate și cele joase, rezistență la deteriorare mecanică, rezistență la contact cu chimicale)
 • utilizare universală
 • întreținere ușoară (în afară de capac pot fi spălate în mașina de spălat vase)

Adâncime: 6 cm
Culoare: pur
Greutate: 0,11 kg
Înălţime: 9 cm
Lăţime: 6 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă + lemn
Volum: 170 ml
 115067
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (65 review-uri)
96 % clienţii recomandă
4 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide