Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Recipient de sticlă 4Home cu capacul Cork, 700 ml Recipient de sticlă 4Home cu capacul Cork, 700 ml
Recipientele pentru depozitarea alimentelor nu trebuie să fie plictisitoare. Oferiți bucătăriei un aer de originalitate cu ajutorul acestui recipient de design Cork, care nu numai că este practic, este și foarte frumos. Forma neobișnuită a dozei este completată de un dop rotund din plută, care o închide bine și va completa aspectul original. Menține alimentele proaspete pe mai mult timp, păstrează aroma, previne umezeala sau uscarea, și în plus le protejează față de dăunătorii nedoriți.Dozele Cork sunt potrivite pentru depozitarea pastelor, a cafelei, a ceailui, puteți depozita făina, zahărul, sarea, sau poate biscuiți sau dulciuri. Nu este necesar să le folosți doar în bucătărie. Datorită aspectului original vor fi un accesoriu frumos în orice interior, de expemplu puteți pune scoicile adunate în timpul concediului.Avantaje: aspect original de design capac din plută neobișnuit sticlă borosilicată de calitate (rezistență la temperaturi înalte și joase, la deteriorare mecanică și la chimicale) folosire universală întreținere ușoară (în afară de capac pot fi spălate în mașina de spălat vase)Parametri: înălțime inclusiv dop de plută 18 cm, fără dop 14 cm diametru de jos 9,5 cm, diametru de sus 7 cm
4,5 137
34

Recipient de sticlă 4Home cu capacul Cork, 700 ml

Recipient de sticlă 4Home cu capacul Cork, 700 ml

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereRecipientele pentru depozitarea alimentelor nu trebuie să fie plictisitoare. Oferiți bucătăriei un aer de originalitate cu ajutorul acestui recipient de design Cork, care nu numai că este practic, este și foarte frumos. Forma neobișnuită a dozei este completată de un dop rotund din plută, care o închide bine și va completa aspectul original. Menține alimentele proaspete pe mai mult timp, păstrează aroma, previne umezeala sau uscarea, și în plus le protejează față de dăunătorii nedoriți.
 
 
Dozele Cork sunt potrivite pentru depozitarea pastelor, a cafelei, a ceailui, puteți depozita făina, zahărul, sarea, sau poate biscuiți sau dulciuri. Nu este necesar să le folosți doar în bucătărie. Datorită aspectului original vor fi un accesoriu frumos în orice interior, de expemplu puteți pune scoicile adunate în timpul concediului.
 
Avantaje:
  • aspect original de design
  • capac din plută neobișnuit
  • sticlă borosilicată de calitate (rezistență la temperaturi înalte și joase, la deteriorare mecanică și la chimicale)
  • folosire universală
  • întreținere ușoară (în afară de capac pot fi spălate în mașina de spălat vase)
 
Parametri:
  • înălțime inclusiv dop de plută 18 cm, fără dop 14 cm
  • diametru de jos 9,5 cm, diametru de sus 7 cm

Codul de catalog:

 116720
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (137 review-uri)
100 % clienţii recomandă
8 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide