Menu
Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 300 ml Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu   capac Bamboo, 300 ml
 Doză de sticlă cu capac de bambus, pentru o bucătărie frumoasă și aranjată. Datorită capacului de plastic cu garnitură de silicon, va menține alimentele proaspete pe o durată mai lungă, le va păstra aromele, nu vor umezi nici nu se vor usca, și în plus va proteja alimentele față de insecte nedorite. Un design simplu și elegant va asigura stil unic în bucătărie, datorită cărui gătitul va fi o bucurie. În plus veți la curent cu stocurile din bucătărie, vă puteți aproviziona din timp. Recipientele Bamboo sunt potrivite pentru păstrarea pastelor, cafelei, ceaiului, făinei, zahărului, sau pentru biscuiți sau dulciuri. Pur și simplu își vor găsi loc în bucătărie, depinde de fantezia dvs. Avantaje: aspectul elegant și simplu etanș perfect capac natural din bambus sticlă borosilicată de calitate (rezistență la temperaturi ridicate și cele joase, rezistență la deteriorare mecanică, rezistență la contact cu chimicale) utilizare universală întreținere ușoară (în afară de capac pot fi spălate în mașina de spălat vase)
4,0 10
21

Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 300 ml

reducere -32%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 59 clienţi

Recipient de sticlă 4Home pentru alimente cu capac Bamboo, 300 ml

10 review-uri
Iniţial: 30,99 Lei | Reducere: 10,00 Lei 20,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: vineri 02. 10. 2020  
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescriereDoză de sticlă cu capac de bambus, pentru o bucătărie frumoasă și aranjată. Datorită capacului de plastic cu garnitură de silicon, va menține alimentele proaspete pe o durată mai lungă, le va păstra aromele, nu vor umezi nici nu se vor usca, și în plus va proteja alimentele față de insecte nedorite. Un design simplu și elegant va asigura stil unic în bucătărie, datorită cărui gătitul va fi o bucurie. În plus veți la curent cu stocurile din bucătărie, vă puteți aproviziona din timp.

Recipientele Bamboo sunt potrivite pentru păstrarea pastelor, cafelei, ceaiului, făinei, zahărului, sau pentru biscuiți sau dulciuri. Pur și simplu își vor găsi loc în bucătărie, depinde de fantezia dvs.

Avantaje:

  • aspectul elegant și simplu
  • etanș perfect
  • capac natural din bambus
  • sticlă borosilicată de calitate (rezistență la temperaturi ridicate și cele joase, rezistență la deteriorare mecanică, rezistență la contact cu chimicale)
  • utilizare universală
  • întreținere ușoară (în afară de capac pot fi spălate în mașina de spălat vase)

Adâncime: 6 cm
Culoare: pur
Greutate: 0,15 kg
Înălţime: 13 cm
Lăţime: 6 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă + lemn
Volum: 300 ml
 115068
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (10 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide