Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tăietor felii de aluat Tescoma DELICIA Tăietor felii de aluat Tescoma  DELICIA
 Pentru prepararea ușoară și rapidă a feliilor rotunde de aluat. Tăiați felii de aluat rotunde perfect simetrice pentru pizza sau deserturi rotunde etc. Tăietorul de aluat este echipat cu 2 roți de tăiere interschimbabile pentru tăierea feliilor rotunde cu margine dreaptă sau ondulată. Pentru ajustarea precisă a dimensiunii feliei, rigla are linii marcate la intervale de câțiva centimetri, pe care le puteți folosi cu ușurință pentru a obține dimensiunea exactă a fiecărei felii decupate. .
0,0 0
-1

Tăietor felii de aluat Tescoma DELICIA

Tăietor felii de aluat Tescoma DELICIA

Cumpărând obţineţi 1 Norocel

DescrierePentru prepararea ușoară și rapidă a feliilor rotunde de aluat. Tăiați felii de aluat rotunde perfect simetrice pentru pizza sau deserturi rotunde etc.

Tăietorul de aluat este echipat cu 2 roți de tăiere interschimbabile pentru tăierea feliilor rotunde cu margine dreaptă sau ondulată.

Pentru ajustarea precisă a dimensiunii feliei, rigla are linii marcate la intervale de câțiva centimetri, pe care le puteți folosi cu ușurință pentru a obține dimensiunea exactă a fiecărei felii decupate.

.

Parametri şi specificaţii

Culoare: galben
Înălţime: 5 cm
Lungime: 18 cm
Maşina de spălat: Da
Material: Plastic

Codul de catalog:

 131459
Distribuie
tescoma

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide