Menu
Banquet WOK tigaie 24 cm portocalie Banquet WOK tigaie 24 cm portocalie
Tigaia Wok cu strat ceramic este confecţionată pe baza materialelor naturale și suprafața nu conţine deloc metale grele. Suprafața ceramică este, spre deosebire de alte suprafețe antiaderente, mai rezistentă la zgârieturi chiar şi atunci când se utilizează la temperaturi mai ridicate este durabilă. Acest lucru ajută la o gătire mai facilă și la întreținere. Conductivitate termică excelentă și rezistență ridicată reprezintă o folosire excelentă în timpul prăjirii și gătirii Pentru gătit, folosiți ustensile din lemn sau plastic pentru a evita zgârierea. Material: suprafaţa ceramică Dimensiuni: diametru. 24 cm, î. 7,3 cm Culoare: portocalie
4,5 43
46

Banquet WOK tigaie 24 cm portocalie

reducere -34%

Banquet WOK tigaie 24 cm portocalie

43 review-uri
Iniţial: 69,99 Lei | Reducere: 24,00 Lei 45,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: La comandă
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

Descriere

Tigaia Wok cu strat ceramic este confecţionată pe baza materialelor naturale și suprafața nu conţine deloc metale grele. Suprafața ceramică este, spre deosebire de alte suprafețe antiaderente, mai rezistentă la zgârieturi chiar şi atunci când se utilizează la temperaturi mai ridicate este durabilă. Acest lucru ajută la o gătire mai facilă și la întreținere. Conductivitate termică excelentă și rezistență ridicată reprezintă o folosire excelentă în timpul prăjirii și gătirii Pentru gătit, folosiți ustensile din lemn sau plastic pentru a evita zgârierea.

Material: suprafaţa ceramică

Dimensiuni: diametru. 24 cm, î. 7,3 cm

Culoare: portocalie

Inducţie: Nu
 103045
Distribuie
banquet

Review-uri

4,5 (43 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide