Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Tigaie Wok Tescoma MASSIVE, diam. 30 cm Tigaie Wok Tescoma MASSIVE, diam. 30 cm
  Tigăile și wok-urile masive din fontă masivă sunt ideale pentru prăjirea cărnii, a peștelui și a legumelor la grătar, precum și pentru prepararea multor alte feluri de mâncare în bucătăria de acasă. Fierul turnat cu pereți groși are o acumulare mare de căldură, iar mâncarea pregătită în vasele MASSIVE este gătită foarte repede și perfect în același timp. Nu este un secret că acest tip de vase de gătit este deosebit de apreciat de iubitorii de fripturi perfect gătite. O caracteristică specifică a tigăilor de gătit din fontă este stratul protector antiaderent, care trebuie creat înainte de a fi folosit pentru prima dată. Pregătirea stratului protector este ușoară. Acesta se creează prin arderea unui strat subțire de ulei pe întreaga suprafață a vasului de gătit și încălzirea acestuia pe aragaz sau în cuptor. Tigăile din fontă cu stratul protector format au proprietăți antiaderente naturale și sunt bine protejate împotriva coroziunii. Este important de menționat că proprietățile excelente ale tigăilor din fontă folosite și întreținute corespunzător cresc cu fiecare utilizare. Articolele de gătit din fontă sunt concepute pentru a fi utilizate pe grătare și aragazuri cu gaz și sunt, de asemenea, potrivite pentru utilizarea la grătarul PARTY TIME Power Grill. Datorită construcției sale din fontă solidă, vasele de gătit din fontă sunt extrem de durabile și de lungă durată. Se poate spăla fără utilizarea de substanțe chimice, doar cu un burete sub jet de apă și se usucă bine. Material: fontă masivă. Curățare: curățați sub apă curentă după fiecare utilizare și uscați, nu folosiți detergenți.
0,0 0
300

Tigaie Wok Tescoma MASSIVE, diam. 30 cm

Tigaie Wok Tescoma MASSIVE, diam. 30 cm

299,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 299,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: joi 25. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 78 Norocei

Descriere

Tigăile și wok-urile masive din fontă masivă sunt ideale pentru prăjirea cărnii, a peștelui și a legumelor la grătar, precum și pentru prepararea multor alte feluri de mâncare în bucătăria de acasă.

Fierul turnat cu pereți groși are o acumulare mare de căldură, iar mâncarea pregătită în vasele MASSIVE este gătită foarte repede și perfect în același timp. Nu este un secret că acest tip de vase de gătit este deosebit de apreciat de iubitorii de fripturi perfect gătite.

O caracteristică specifică a tigăilor de gătit din fontă este stratul protector antiaderent, care trebuie creat înainte de a fi folosit pentru prima dată. Pregătirea stratului protector este ușoară. Acesta se creează prin arderea unui strat subțire de ulei pe întreaga suprafață a vasului de gătit și încălzirea acestuia pe aragaz sau în cuptor.

Tigăile din fontă cu stratul protector format au proprietăți antiaderente naturale și sunt bine protejate împotriva coroziunii. Este important de menționat că proprietățile excelente ale tigăilor din fontă folosite și întreținute corespunzător cresc cu fiecare utilizare.

Articolele de gătit din fontă sunt concepute pentru a fi utilizate pe grătare și aragazuri cu gaz și sunt, de asemenea, potrivite pentru utilizarea la grătarul PARTY TIME Power Grill.

Datorită construcției sale din fontă solidă, vasele de gătit din fontă sunt extrem de durabile și de lungă durată. Se poate spăla fără utilizarea de substanțe chimice, doar cu un burete sub jet de apă și se usucă bine.

Material: fontă masivă.

Curățare: curățați sub apă curentă după fiecare utilizare și uscați, nu folosiți detergenți.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Diametru: 30 cm
Energie electrică: Nu
Gaz: Da
Inducţie: Nu
Înălţime: 7,5 cm
Lăţime: 41,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: fontă
Tip tigaie: Wok
Vitroceramică: Nu

Codul de catalog:

 131450
Distribuie
tescoma

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide