Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Bino Jucărie pentru cărucior Fetiţa Bino Jucărie pentru cărucior Fetiţa
 Copiii percep lumea cu toate simţurile, adesea şi cu guriţa. Jucăria suspendabilă pentru cărucior, îi va distrage atenţia micuţului cu varietatea sa de culori şi cu sunetul de clopoţei. Susţine şi formarea reflexelor.
0,0 0
38

Bino Jucărie pentru cărucior Fetiţa

Bino Jucărie pentru cărucior Fetiţa

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereCopiii percep lumea cu toate simţurile, adesea şi cu guriţa. Jucăria suspendabilă pentru cărucior, îi va distrage atenţia micuţului cu varietatea sa de culori şi cu sunetul de clopoţei. Susţine şi formarea reflexelor.

Parametri şi specificaţii

Material: lemn

Codul de catalog:

 700390
Distribuie
bino

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide