Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Butter Kings Salteluță impermeabilă pentru înfășat Forest school flying bunnies, 75 x 75 cm Butter Kings Salteluță impermeabilă pentru înfășat Forest school flying bunnies, 75 x 75 cm
 Confortul și siguranța bebelușului dvs. vor fi asigurate de o saltea moale pentru înfășat din poliester impermeabil, cu un model delicat pentru copii. Veți aprecia cu siguranță caracterul practic al acesteia. Părțile laterale sunt înălțate și poate fi utilizată pe comodă sau pe masă.   Butter Kings este un brand original din Cehia, care vă aduce accesorii pentru casă pline de culori și imagini vesele. Își propune să lumineze și să înveselească casele obișnuite cu accesorii neobișnuite și cu siguranță se descurcă bine.
0,0 0
174

Butter Kings Salteluță impermeabilă pentru înfășat Forest school flying bunnies, 75 x 75 cm

Butter Kings Salteluță impermeabilă pentru înfășat Forest school flying bunnies, 75 x 75 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereConfortul și siguranța bebelușului dvs. vor fi asigurate de o saltea moale pentru înfășat din poliester impermeabil, cu un model delicat pentru copii. Veți aprecia cu siguranță caracterul practic al acesteia. Părțile laterale sunt înălțate și poate fi utilizată pe comodă sau pe masă.
 
Butter Kings este un brand original din Cehia, care vă aduce accesorii pentru casă pline de culori și imagini vesele. Își propune să lumineze și să înveselească casele obișnuite cu accesorii neobișnuite și cu siguranță se descurcă bine.

Parametri şi specificaţii

Culoare: albastru
Dimensiuni: 75 x 75 cm
Înălţime: 1 cm
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 232925
Distribuie
butterkings

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide