Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ladă depozitare pentru gradină Santorini maro,125 l Ladă depozitare pentru gradină Santorini maro,125 l
 Ladă de depozitare pentru grădină, potrivită atât pentru interior, cât și pentru exterior, datorită rezistenței sale la apă. Timpul estimat pentru asamblarea cutiei este de 10 minute. Pentru asamblarea cutiei sunt necesare unelte de bază. Este, de asemenea, potrivită pentru așezarea unei persoane. Lada include o pernă pentru scaun și un piston pneumatic pentru deschidere și închidere asistată. Se poate monta un lacăt. Cutia este rezistentă la apă, dar nu este etanșă. Nu ar trebui să fie folosită iarna, deoarece plasticul poate deveni fragil la temperaturi scăzute și astfel se poate deteriora.
4,5 23
490

Ladă depozitare pentru gradină Santorini maro,125 l

reducere -15%
Ladă depozitare pentru gradină Santorini maro,125 l Ladă depozitare pentru gradină Santorini maro,125 l Ladă depozitare pentru gradină Santorini maro,125 l

Ladă depozitare pentru gradină Santorini maro,125 l

23 review-uri
Iniţial: 574,99 lei | Reducere: 85,00 lei 489,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 489,99 lei
Disponibilitate: Ultima bucată din stoc
La dumneavoastră: luni 09. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 47 Norocei

DescriereLadă de depozitare pentru grădină, potrivită atât pentru interior, cât și pentru exterior, datorită rezistenței sale la apă. Timpul estimat pentru asamblarea cutiei este de 10 minute. Pentru asamblarea cutiei sunt necesare unelte de bază. Este, de asemenea, potrivită pentru așezarea unei persoane. Lada include o pernă pentru scaun și un piston pneumatic pentru deschidere și închidere asistată. Se poate monta un lacăt.

Cutia este rezistentă la apă, dar nu este etanșă. Nu ar trebui să fie folosită iarna, deoarece plasticul poate deveni fragil la temperaturi scăzute și astfel se poate deteriora.

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 50,5 cm
Culoare: maro
Înălţime: 49,5 cm
Lăţime: 73 cm
Material: Plastic
Sarcina: 180 kg
Volum: 125 l

Codul de catalog:

 676771
Distribuie

Review-uri

4,5 (23 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide