Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Stație meteo Sencor SWS 8400 wireless, cu senzor Stație meteo Sencor SWS 8400 wireless, cu senzor
 Această interesantă stație meteo are un display True color cu 256 de culori variabile și cu o diagonală de 7,56" (19,2 cm). Displayul are un contrast foarte mare, cu unghiuri de vizualizare ample, ceea ce permite citirea și la soare, putându-se selecta 3 nivele de claritate. Puteți selecta 4 moduri de culori variabile pe fundalul True black. Primul este o buclă care transpune automat toate cele 256 de culori în mod succesiv. Al doilea este reglajul cu 8 culori în curcubeu. Al treilea mod este temperatura de afară, în funcție de care se aleg 8 culori variabile. Ultimul mod este un controler rotativ, care permite setarea manuală a clarității.   Această stație meteo măsoară temperatura și umiditatea interioară și exterioară. Înregistrările maxime și minime sunt salvate în memorie. Prognoza meteo pentru 12 și 24 de ore se bazează pe schimbarea presiunii și temperaturii aerului. Displayul afișează pictograme prognozei și eventualele avertizări de polei.   Ceasul este controlat prin semnal radio DCF77, dispune de actualizare a orei de vară și de alarmă cu repetiție. Este practic și indicatorul de baterie descărcată și posibilitate de conectare a până la 3 senzori wireless, din care unul este inclus în pachet (SWS TH8400). Stația meteo are un stativ care permite așezarea pe o masă sau pe un parapet.   Parametri tehnici:   Transmisie la distanță între unitatea principală și senzor: până la distanța de 30 m (în spațiu deschis) frecvență de transmisie a senzorului: 433 MHz adaptor de alimentare unitatea principală: DC (cc) 4,5 V/300 mA (accesoriu inclus), consum: 1,35 W baterie de rezervă pentru unitatea principală: 1 x CR-2032 3 V (accesoriu inclus) baterii pentru alimentarea senzorului: 2 buc. 1,5 V mărime AA (bateriile nu sunt incluse în pachet - recomandăm baterii litium)
5,0 1
306

Stație meteo Sencor SWS 8400 wireless, cu senzor

Transport gratuit
Stație meteo Sencor SWS 8400 wireless, cu senzor Stație meteo Sencor SWS 8400 wireless, cu senzor Stație meteo Sencor SWS 8400 wireless, cu senzor Stație meteo Sencor SWS 8400 wireless, cu senzor Stație meteo Sencor SWS 8400 wireless, cu senzor Stație meteo Sencor SWS 8400 wireless, cu senzor Stație meteo Sencor SWS 8400 wireless, cu senzor Stație meteo Sencor SWS 8400 wireless, cu senzor Stație meteo Sencor SWS 8400 wireless, cu senzor Stație meteo Sencor SWS 8400 wireless, cu senzor

Stație meteo Sencor SWS 8400 wireless, cu senzor

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă interesantă stație meteo are un display True color cu 256 de culori variabile și cu o diagonală de 7,56" (19,2 cm). Displayul are un contrast foarte mare, cu unghiuri de vizualizare ample, ceea ce permite citirea și la soare, putându-se selecta 3 nivele de claritate. Puteți selecta 4 moduri de culori variabile pe fundalul True black. Primul este o buclă care transpune automat toate cele 256 de culori în mod succesiv. Al doilea este reglajul cu 8 culori în curcubeu. Al treilea mod este temperatura de afară, în funcție de care se aleg 8 culori variabile. Ultimul mod este un controler rotativ, care permite setarea manuală a clarității.
 
Această stație meteo măsoară temperatura și umiditatea interioară și exterioară. Înregistrările maxime și minime sunt salvate în memorie. Prognoza meteo pentru 12 și 24 de ore se bazează pe schimbarea presiunii și temperaturii aerului. Displayul afișează pictograme prognozei și eventualele avertizări de polei.
 
Ceasul este controlat prin semnal radio DCF77, dispune de actualizare a orei de vară și de alarmă cu repetiție. Este practic și indicatorul de baterie descărcată și posibilitate de conectare a până la 3 senzori wireless, din care unul este inclus în pachet (SWS TH8400). Stația meteo are un stativ care permite așezarea pe o masă sau pe un parapet.
 
Parametri tehnici:
 
  • Transmisie la distanță între unitatea principală și senzor: până la distanța de 30 m (în spațiu deschis)
  • frecvență de transmisie a senzorului: 433 MHz
  • adaptor de alimentare unitatea principală: DC (cc) 4,5 V/300 mA (accesoriu inclus), consum: 1,35 W
  • baterie de rezervă pentru unitatea principală: 1 x CR-2032 3 V (accesoriu inclus)
  • baterii pentru alimentarea senzorului: 2 buc. 1,5 V mărime AA (bateriile nu sunt incluse în pachet - recomandăm baterii litium)

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 4,9 cm
Greutate: 0,3 kg
Înălţime: 8,7 cm
Lăţime: 23 cm

Codul de catalog:

 681757

Fişiere ataşate:

35049766-im-cz.pdf

Distribuie
sencor

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide