Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cuțit pentru marginile gazonului Fiskars QuikFit Cuțit pentru marginile gazonului Fiskars QuikFit
  Dispozitiv pentru delimitarea marginilor gazonului. Prin împingerea lamei se nivelează marginea gazonului. Noua gamă de Fiskars QuikFit ™ aduce multe beneficii. O singură coadă și o paletă largă de piese interschimbabile pentru mai multe activități în grădină. Noul sistem de sculeFiskars cu mecanism patentat (patent FI 20095955), care permite fixarea ușoară a pieselor (greblă, cultivator, sapă, nivelator...). Cu ajutorul clemei integrate se pot monta ușor cu o singură mișcare. Puneți o altă piesă în mecanismul de la finalul cozii și în momentul în care faceți clic este fixat bine și puteți să începeți lucrul.
3,5 11
92

Cuțit pentru marginile gazonului Fiskars QuikFit

reducere -15%
Cuțit pentru marginile gazonului Fiskars QuikFit
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 5 clienţi

Cuțit pentru marginile gazonului Fiskars QuikFit

11 review-uri
Iniţial: 107,99 lei | Reducere: 15,80 lei 92,19 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 89,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 24. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 13 Norocei

Descriere

Dispozitiv pentru delimitarea marginilor gazonului. Prin împingerea lamei se nivelează marginea gazonului. Noua gamă de Fiskars QuikFit ™ aduce multe beneficii. O singură coadă și o paletă largă de piese interschimbabile pentru mai multe activități în grădină.

Noul sistem de sculeFiskars cu mecanism patentat (patent FI 20095955), care permite fixarea ușoară a pieselor (greblă, cultivator, sapă, nivelator...). Cu ajutorul clemei integrate se pot monta ușor cu o singură mișcare. Puneți o altă piesă în mecanismul de la finalul cozii și în momentul în care faceți clic este fixat bine și puteți să începeți lucrul.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru

Codul de catalog:

 602201
Distribuie
fiskars

Review-uri

3,5 (11 review-uri)
81 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide