Espressor Orion Moka AL, 0,2 l Espressor Orion Moka AL, 0,2 l
 Un espressor tradițional pentru prepararea rapidă și ieftină a unei cafele extrem de gustos. Se poate folosi pe plitele cu gaz, electrice şi din sticlă ceramică. Pur și simplu, umpleți cu apă caldă partea inferioară a espressorului și introduceți rezervorul de cafea, înșurubați partea superioară a espressorului și puteți începe prepararea cafelei. Presiunea creată prin fierbere duce cafeaua în recipientul superior, după care o puteți turna.   Materiale: aluminiu inofensiv pentru sănătate, mâner -plastic termorezistent, garnitură din silicon - una de rezervă este inclusă în pachet. Espressorul este prevăzut cu supapă de siguranță.
5,0 1
49

Espressor Orion Moka AL, 0,2 l

Espressor Orion Moka AL, 0,2 l

1 review-uri
48,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: miercuri 03. 11. 2021  
Cumpărând obţineţi 14 Norocei

DescriereUn espressor tradițional pentru prepararea rapidă și ieftină a unei cafele extrem de gustos. Se poate folosi pe plitele cu gaz, electrice şi din sticlă ceramică. Pur și simplu, umpleți cu apă caldă partea inferioară a espressorului și introduceți rezervorul de cafea, înșurubați partea superioară a espressorului și puteți începe prepararea cafelei. Presiunea creată prin fierbere duce cafeaua în recipientul superior, după care o puteți turna.
 
Materiale: aluminiu inofensiv pentru sănătate, mâner -plastic termorezistent, garnitură din silicon - una de rezervă este inclusă în pachet. Espressorul este prevăzut cu supapă de siguranță.

Parametri şi specificaţii

Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 8,5 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Nu
Înălţime: 15 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: aluminiu + plastic
Vitroceramică: Da
Volum: 0,2 l

Codul de catalog:

 122368
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide