Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Espressor Orion Moka AL, 0,2 l Espressor Orion Moka AL, 0,2 l
 Un espressor tradițional pentru prepararea rapidă și ieftină a unei cafele extrem de gustos. Se poate folosi pe plitele cu gaz, electrice şi din sticlă ceramică. Pur și simplu, umpleți cu apă caldă partea inferioară a espressorului și introduceți rezervorul de cafea, înșurubați partea superioară a espressorului și puteți începe prepararea cafelei. Presiunea creată prin fierbere duce cafeaua în recipientul superior, după care o puteți turna.   Materiale: aluminiu inofensiv pentru sănătate, mâner -plastic termorezistent, garnitură din silicon - una de rezervă este inclusă în pachet. Espressorul este prevăzut cu supapă de siguranță.
5,0 2
42

Espressor Orion Moka AL, 0,2 l

Espressor Orion Moka AL, 0,2 l

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereUn espressor tradițional pentru prepararea rapidă și ieftină a unei cafele extrem de gustos. Se poate folosi pe plitele cu gaz, electrice şi din sticlă ceramică. Pur și simplu, umpleți cu apă caldă partea inferioară a espressorului și introduceți rezervorul de cafea, înșurubați partea superioară a espressorului și puteți începe prepararea cafelei. Presiunea creată prin fierbere duce cafeaua în recipientul superior, după care o puteți turna.
 
Materiale: aluminiu inofensiv pentru sănătate, mâner -plastic termorezistent, garnitură din silicon - una de rezervă este inclusă în pachet. Espressorul este prevăzut cu supapă de siguranță.

Parametri şi specificaţii

Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 8,5 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Nu
Înălţime: 15 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: aluminiu + plastic
Vitroceramică: Da
Volum: 0,2 l

Codul de catalog:

 122368
Distribuie
orion

Review-uri

5,0 (2 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide