Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Cafetieră Banquet Noira 3 căni Cafetieră Banquet Noira 3 căni
 O cafetieră tradiţională, pentru prepararea în casă a unei cafele gustoase şi tari. Se poate folosi pe plitele cu gaz, electrice şi din sticlă ceramică. După prepararea câtorva ceşti de cafea, corpul din aluminiu al cafetierei ia o patină care este indispensabilă pentru gustul potrivit al cafelei. Cafetiera este prevăzută cu supapă de siguranţă. Volum utilizabil 150 ml. Nu este compatibilă cu maşina de spălat vase. Material: aluminiiu, plastic, inox, silicon.
4,5 6
60

Cafetieră Banquet Noira 3 căni

Cafetieră Banquet Noira 3 căni

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereO cafetieră tradiţională, pentru prepararea în casă a unei cafele gustoase şi tari. Se poate folosi pe plitele cu gaz, electrice şi din sticlă ceramică. După prepararea câtorva ceşti de cafea, corpul din aluminiu al cafetierei ia o patină care este indispensabilă pentru gustul potrivit al cafelei. Cafetiera este prevăzută cu supapă de siguranţă. Volum utilizabil 150 ml. Nu este compatibilă cu maşina de spălat vase. Material: aluminiiu, plastic, inox, silicon.

Parametri şi specificaţii

Culoare: negru
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 8,2 cm
Energie electrică: Da
Gaz: Da
Inducţie: Nu
Înălţime: 16 cm
Încălzire în cuptor: Nu
Maşina de spălat: Nu
Material: aluminiu
Vitroceramică: Da
Volum: 150 ml

Codul de catalog:

 109080
Distribuie
banquet

Review-uri

4,5 (6 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide