Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Față de pernă 4Home Frosty, alb, 45 x 45 cm Față de pernă 4Home Frosty, alb, 45 x 45 cm
 O față de pernă elegantă, de culoare albă ca zăpada, pentru o iarnă ca în povești. Vă va plăcea nu doar pentru materialul moale și pufos, ci și pentru designul jucăuș, cu un motiv strălucitor de fulg de zăpadă pe toată suprafața feței de pernă. Materialul moale este foarte plăcut la atingere, motivul este pe ambele părți și închiderea este cu un fermoar mascat. Vă rugăm să rețineți eroarea de pe etichetă, care indică spălarea la 40 °C. Vă recomandăm să spălați fața de pernă manual și pe dos.
4,5 61
53

Față de pernă 4Home Frosty, alb, 45 x 45 cm

reducere -15%
Față de pernă 4Home Frosty, alb, 45 x 45 cm Față de pernă 4Home Frosty, alb, 45 x 45 cm Față de pernă 4Home Frosty, alb, 45 x 45 cm Față de pernă 4Home Frosty, alb, 45 x 45 cm Față de pernă 4Home Frosty, alb, 45 x 45 cm Față de pernă 4Home Frosty, alb, 45 x 45 cm

Față de pernă 4Home Frosty, alb, 45 x 45 cm

61 review-uri
Iniţial: 61,99 lei | Reducere: 9,00 lei 52,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 52,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: joi 01. 06. 2023
Cumpărând obţineţi 32 Norocei

DescriereO față de pernă elegantă, de culoare albă ca zăpada, pentru o iarnă ca în povești. Vă va plăcea nu doar pentru materialul moale și pufos, ci și pentru designul jucăuș, cu un motiv strălucitor de fulg de zăpadă pe toată suprafața feței de pernă. Materialul moale este foarte plăcut la atingere, motivul este pe ambele părți și închiderea este cu un fermoar mascat.

Vă rugăm să rețineți eroarea de pe etichetă, care indică spălarea la 40 °C. Vă recomandăm să spălați fața de pernă manual și pe dos.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni pernă: 45 x 45 cm
Închidere: fermoal
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: manual

Codul de catalog:

 236542
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (61 review-uri)
95 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide