Husă cu efect de răcire pentru perna 4Home Nylon Cooling, 70 x 90 cm Husă cu efect de răcire pentru perna 4Home Nylon Cooling, 70 x 90 cm
Un somn ușor și sănătos chiar și în cele mai călduroase nopți? Descoperiți farmecul husei de protecție pentru pernă! Această husă unică este formată de 30 % din fibre speciale cu efect de răcire, care vor asigura un somn confortabil, chiar dacă de exemplu suferiți de transpirație excesivă, va răcori plăcut în timpul nopților călduroase. Este moale, respirabil confecționat pentru un maxim de confort.Husa de protecție adună impuritățile și acarieni, va asigura igienă perfectă a pernei îi va oferi durabilitate. Datorită inchiderii cu fermoar poate fi scoasă ușor, o puteți spăla cu lenjeria de pat.
4,5 45
27

Husă cu efect de răcire pentru perna 4Home Nylon Cooling, 70 x 90 cm

Reducere -55%
Husă cu efect de răcire pentru perna 4Home Nylon Cooling, 70 x 90 cm Husă cu efect de răcire pentru perna 4Home Nylon Cooling, 70 x 90 cm Husă cu efect de răcire pentru perna 4Home Nylon Cooling, 70 x 90 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 110 clienţi

Husă cu efect de răcire pentru perna 4Home Nylon Cooling, 70 x 90 cm

45 review-uri
Iniţial: 59,99 lei | Reducere: 33,00 lei 26,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: joi 05. 08. 2021  
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescriereUn somn ușor și sănătos chiar și în cele mai călduroase nopți? Descoperiți farmecul husei de protecție pentru pernă! Această husă unică este formată de 30 % din fibre speciale cu efect de răcire, care vor asigura un somn confortabil, chiar dacă de exemplu suferiți de transpirație excesivă, va răcori plăcut în timpul nopților călduroase. Este moale, respirabil confecționat pentru un maxim de confort.
 
Husa de protecție adună impuritățile și acarieni, va asigura igienă perfectă a pernei îi va oferi durabilitate. Datorită inchiderii cu fermoar poate fi scoasă ușor, o puteți spăla cu lenjeria de pat.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni pernă: 70 x 90 cm
Material: 50 % poliester, 50 % nylon
Spălare recomandată: 60 °C

Codul de catalog:

 229345
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (45 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide