Lampă de podea Rabalux 4067 Diana Lampă de podea Rabalux 4067 Diana
 Lampa verticală de la marca maghiară Rabalux, cu design frumos și elegant, este potrivită ca accesoriu de iluminat în interioare clasice, dar și moderne. Tratamentul de suprafață este sun formă de crom mat (satinat). Abajururile sunt din plastic (cel mare) și din sticlă de opal (cel mic), răspândind excelent lumina. Fiecare sursă are un întrerupător propriu, amplasat pe cablul de alimentare, putând f i utilizată doar atunci când este nevoie. Avantajele acestei lămpi constă din modul de execuți și design, care o fac utilizabilă pentru luminatul în camere de zi, birouri, holuri etc.   Lampa verticală Diana utilizează două tipuri de becuri. Direcția sursei de lumină inferioare poate fi reglată prin intermediul brațului flexibil. Se recomandă becuri 1 x 60 W cu soclu E27 și 1 x 40 W cu soclu E14. Becurile se pot înlocui cu unele economice sau LED.  
3,5 14
168

Lampă de podea Rabalux 4067 Diana

Lampă de podea Rabalux 4067 Diana

14 review-uri
167,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: Ultima bucată din stoc
La dumneavoastră: marți 25. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 39 Norocei

DescriereLampa verticală de la marca maghiară Rabalux, cu design frumos și elegant, este potrivită ca accesoriu de iluminat în interioare clasice, dar și moderne. Tratamentul de suprafață este sun formă de crom mat (satinat). Abajururile sunt din plastic (cel mare) și din sticlă de opal (cel mic), răspândind excelent lumina. Fiecare sursă are un întrerupător propriu, amplasat pe cablul de alimentare, putând f i utilizată doar atunci când este nevoie. Avantajele acestei lămpi constă din modul de execuți și design, care o fac utilizabilă pentru luminatul în camere de zi, birouri, holuri etc.
 
Lampa verticală Diana utilizează două tipuri de becuri. Direcția sursei de lumină inferioare poate fi reglată prin intermediul brațului flexibil. Se recomandă becuri 1 x 60 W cu soclu E27 și 1 x 40 W cu soclu E14. Becurile se pot înlocui cu unele economice sau LED.

 

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Consum de energie: 40 W
Culoare: alb
Diametru: 23 cm
Dulie: E27
Dulie: E14
Înălţime: 172 cm

Codul de catalog:

 602658
Distribuie
rabalux

Review-uri

3,5 (14 review-uri)
85 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide