Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lampă de podea Rabalux 4060 Action, auriu Lampă de podea Rabalux 4060 Action, auriu
 Lampa de podea Action îndeplineşte atât rolul de corp de iluminat cât şi pe cel de element decorativ. Materialele utilizate, metalul şi plasticul. asigură o durabilitate şi o rezistenţă mare.   Pentru becul mai mare de sus dispune de un soclu E27, este cel mai răspândit tip, în care se poate monta un bac economic, standard sau LED. Sursele de lumină pentru partea superioară a lămpii pot avea o putere maximă de 100 W. La alegerea sursei de lumină pentru partea de jos a lămpii este suficient să se cunoască tipul de soclu, E14 şi puterea maximă de 25 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate. Lampa include şi un întrerupător de cablu..
4,0 25
158

Lampă de podea Rabalux 4060 Action, auriu

reducere -7%
Lampă de podea Rabalux 4060 Action, auriu
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 15 clienţi

Lampă de podea Rabalux 4060 Action, auriu

25 review-uri
Iniţial: 169,99 lei | Reducere: 12,00 lei 157,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 157,99 lei
Disponibilitate: Pe drum
La dumneavoastră: miercuri 04. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 52 Norocei

DescriereLampa de podea Action îndeplineşte atât rolul de corp de iluminat cât şi pe cel de element decorativ. Materialele utilizate, metalul şi plasticul. asigură o durabilitate şi o rezistenţă mare.
 
Pentru becul mai mare de sus dispune de un soclu E27, este cel mai răspândit tip, în care se poate monta un bac economic, standard sau LED. Sursele de lumină pentru partea superioară a lămpii pot avea o putere maximă de 100 W. La alegerea sursei de lumină pentru partea de jos a lămpii este suficient să se cunoască tipul de soclu, E14 şi puterea maximă de 25 W. Clasa de protecţie PI20 face ca această lustră să poată fi utilizată numai în spaţii interioare şi uscate. Lampa include şi un întrerupător de cablu..

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Culoare: auriu
Diametru: 27,5 cm
Înălţime: 178 cm
Material: plastic, metal

Codul de catalog:

 677997
Distribuie
rabalux

Review-uri

4,0 (25 review-uri)
96 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide