Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lustră suspendată Rabalux 3120 Cardamom cu elemente din lemn Lustră suspendată Rabalux 3120 Cardamom  cu elemente din lemn
  Plafoniera modernă Cardamom va fi un accesoriu de design pentru camera de zi, sufrageria sau dormitorul dvs. Corpul de iluminat din metal și lemn poate fi fixat pe tavan cu ajutorul unei baze negre mate. Elementul care susține capetele lămpii este din stejar argintiu, iar abajururile tip clopot sunt realizate din sticlă fumurie. Corpul de iluminat Cardamom poate fi utilizat cu patru becuri, fiecare cu o putere de până la 40 W. Tipul de soclu este E14. Puteți alege surse de lumină albă caldă sau albă naturală. Acest model este furnizat fără surse de lumină. Tensiunea aplicată: 230 V, 50 Hz.
0,0 0
446

Lustră suspendată Rabalux 3120 Cardamom cu elemente din lemn

Lustră suspendată Rabalux 3120 Cardamom cu elemente din lemn

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Plafoniera modernă Cardamom va fi un accesoriu de design pentru camera de zi, sufrageria sau dormitorul dvs. Corpul de iluminat din metal și lemn poate fi fixat pe tavan cu ajutorul unei baze negre mate. Elementul care susține capetele lămpii este din stejar argintiu, iar abajururile tip clopot sunt realizate din sticlă fumurie.

Corpul de iluminat Cardamom poate fi utilizat cu patru becuri, fiecare cu o putere de până la 40 W. Tipul de soclu este E14. Puteți alege surse de lumină albă caldă sau albă naturală. Acest model este furnizat fără surse de lumină. Tensiunea aplicată: 230 V, 50 Hz.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Consum de energie: 40 W
Culoare: argintiu
Dulie: E14
Greutate: 1,7 kg
Înălţime: 120 cm
Lăţime: 12 cm
Lungime: 68 cm
Material: lemn + metal

Codul de catalog:

 696994
Distribuie
rabalux

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide