Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Lustră Rabalux 72015 Zuriel, crom Lustră Rabalux 72015 Zuriel, crom
  Lustra în stil industrial Zuriel poate fi o piesă de mobilier caracteristică într-o cameră de zi modernă. Lampa de culoare crom satinat, realizată în întregime din metal, este completată de un abajur negru și poate fi fixată pe tavan cu ajutorul unei baze decorative rotunde. Lampa Zuriel poate fi utilizată cu o singură sursă de lumină de până la 40 W cu soclu E27. În funcție de gustul dvs. puteți alege o sursă de lumină albă caldă sau naturală pentru lampă. Deoarece sursa de lumină este vizibilă în întregime, merită să folosiți acest model cu un bec estetic de o formă diferită de cea normală. Dimensiunile corpului de iluminat Zuriel: înălțimea 150 mm, diametrul 70 mm, consola 1200 mm, diametrul de montare 100 mm. Acest model este furnizat fără sursă de lumină.
0,0 0
118

Lustră Rabalux 72015 Zuriel, crom

Noutate
Lustră Rabalux 72015 Zuriel, crom Lustră Rabalux 72015 Zuriel, crom Lustră Rabalux 72015 Zuriel, crom Lustră Rabalux 72015 Zuriel, crom Lustră Rabalux 72015 Zuriel, crom Lustră Rabalux 72015 Zuriel, crom

Lustră Rabalux 72015 Zuriel, crom

117,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 117,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 06. 03. 2024
Cumpărând obţineţi 41 Norocei

Descriere

Lustra în stil industrial Zuriel poate fi o piesă de mobilier caracteristică într-o cameră de zi modernă. Lampa de culoare crom satinat, realizată în întregime din metal, este completată de un abajur negru și poate fi fixată pe tavan cu ajutorul unei baze decorative rotunde.

Lampa Zuriel poate fi utilizată cu o singură sursă de lumină de până la 40 W cu soclu E27. În funcție de gustul dvs. puteți alege o sursă de lumină albă caldă sau naturală pentru lampă. Deoarece sursa de lumină este vizibilă în întregime, merită să folosiți acest model cu un bec estetic de o formă diferită de cea normală.

Dimensiunile corpului de iluminat Zuriel: înălțimea 150 mm, diametrul 70 mm, consola 1200 mm, diametrul de montare 100 mm. Acest model este furnizat fără sursă de lumină.

Parametri şi specificaţii

Acoperire: 20
Consum de energie: 40 W
Culoare: argintiu
Diametru: 7 cm
Dulie: E27
Înălţime: 120 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 701154
Distribuie
rabalux

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide