Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură 4Home Salazar gri, 150 x 200 cm Pătură 4Home Salazar gri, 150 x 200 cm
 Pătura Salazar nu numai că este frumoasă, dar este și practică și are o utilizare multiplă. Pătura este călduroasă, potrivită pentru anotimpurile reci. Puteți să vă acoperiți cu ea la televizor, sau o puteți pune pe canapea, când așteptați musafiri. Vara va înfrumuseța interierul camerei dumneavoastră, o puteți folosi ca cuvertură, sau o puteți lua la picnic, sau la cinema de vară. Datorită greutății mici, vă poate însoți și la drum. Decorul Salazar în culoare elegantă de gri este interesant, va înviora casa dumneavoastră.  Pătura Salazar este confecționată din microfibră, care este foarte plăcută la atingere. Pătura este foarte moale, netedă și ușor de întreținut, nu lasă fire, nu se scămoșează și se usucă repede.
4,0 56
44

Pătură 4Home Salazar gri, 150 x 200 cm

Reducere
Pătură 4Home Salazar gri, 150 x 200 cm Pătură 4Home Salazar gri, 150 x 200 cm Pătură 4Home Salazar gri, 150 x 200 cm Pătură 4Home Salazar gri, 150 x 200 cm

Pătură 4Home Salazar gri, 150 x 200 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescrierePătura Salazar nu numai că este frumoasă, dar este și practică și are o utilizare multiplă. Pătura este călduroasă, potrivită pentru anotimpurile reci. Puteți să vă acoperiți cu ea la televizor, sau o puteți pune pe canapea, când așteptați musafiri. Vara va înfrumuseța interierul camerei dumneavoastră, o puteți folosi ca cuvertură, sau o puteți lua la picnic, sau la cinema de vară. Datorită greutății mici, vă poate însoți și la drum. Decorul Salazar în culoare elegantă de gri este interesant, va înviora casa dumneavoastră.Pătura Salazar este confecționată din microfibră, care este foarte plăcută la atingere. Pătura este foarte moale, netedă și ușor de întreținut, nu lasă fire, nu se scămoșează și se usucă repede.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Dimensiuni: 150 x 200 cm
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 207672
Distribuie
a4home

Review-uri

4,0 (56 review-uri)
98 % clienţii recomandă

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide