Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pătură cu mâneci 4Home Snuggle gri, 178 x 127 cm Pătură cu mâneci 4Home Snuggle gri, 178 x 127 cm
Nu găsiți confortul potrivit cu o pătură obișnuită? Ghemuiți-vă într-o pătură originală cu mâneci! Este partenerul perfect pentru a citi, pentru a lucra de acasă sau chiar pentru a lenevi la un film. Datorită mânecilor practice, veți avea mâinile libere fără a fi nevoie să renunțați la îmbrățișarea caldă a păturii. În plus, este de o culoare gri versatilă și este perfect moale și pufoasă, asigurând un confort maxim și ținându-vă cald chiar și în zilele mai reci. Pătura este confecționată din microfibră moale și plușată, foarte plăcută la atingere și călduroasă. Este moale, pufoasă și ușor de întreținut, deoarece nu pierde fibre, nu se scămoșează și se usucă rapid.
0,0 0
104

Pătură cu mâneci 4Home Snuggle gri, 178 x 127 cm

reducere -31% Noutate
Pătură cu mâneci 4Home Snuggle gri, 178 x 127 cm Pătură cu mâneci 4Home Snuggle gri, 178 x 127 cm Pătură cu mâneci 4Home Snuggle gri, 178 x 127 cm Pătură cu mâneci 4Home Snuggle gri, 178 x 127 cm Pătură cu mâneci 4Home Snuggle gri, 178 x 127 cm Pătură cu mâneci 4Home Snuggle gri, 178 x 127 cm
Acest produs este vizualizat de 6 clienţi În săptămâna acesta a fost cumpărat de 8 clienţi

Pătură cu mâneci 4Home Snuggle gri, 178 x 127 cm

Iniţial: 149,99 lei | Reducere: 46,00 lei 103,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 103,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: luni 02. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 61 Norocei

Descriere

Nu găsiți confortul potrivit cu o pătură obișnuită? Ghemuiți-vă într-o pătură originală cu mâneci! Este partenerul perfect pentru a citi, pentru a lucra de acasă sau chiar pentru a lenevi la un film. Datorită mânecilor practice, veți avea mâinile libere fără a fi nevoie să renunțați la îmbrățișarea caldă a păturii. În plus, este de o culoare gri versatilă și este perfect moale și pufoasă, asigurând un confort maxim și ținându-vă cald chiar și în zilele mai reci.

 
Pătura este confecționată din microfibră moale și plușată, foarte plăcută la atingere și călduroasă. Este moale, pufoasă și ușor de întreținut, deoarece nu pierde fibre, nu se scămoșează și se usucă rapid.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri
Dimensiuni: 178 x 127 cm
Greutate: 240 g/m2
Material: 100% poliester
Spălare recomandată: 30 °C
Uscător de rufe: Nu

Codul de catalog:

 238788
Distribuie
a4home

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide