Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Autocolant de perete Bayo Lupul Autocolant de perete Bayo Lupul
 Dacă sunteți în căutarea unui mod perfect de a înveseli camera copilului dumneavoastră, autocolantele de perete sunt alegerea potrivită. Un sticker cu lupi este o modalitate rapidă și ușoară de a crea o metamorfoză frumoasă a camerei copilului dvs. Datorită suprafeței lor mari, autocolantele din această colecție sunt ideale pentru a fi lipite în spatele patului sau în zona de joacă a copiilor. Autocolantele din această colecție încântă prin detaliile și armonia culorilor, a căror paletă a fost adaptată la cele mai recente tendințe în materie de design interior. Datorită acestui fapt, se vor potrivi perfect în orice spațiu pentru copii. Autocolantul este fixat cu un laminat mat special, care îl protejează de zgârieturi în timpul utilizării zilnice și, de asemenea, îl face mai ușor de lipit - pelicula este mai groasă și mai ușor de transferat pe perete. Dimensiunile exacte ale fiecărei părți a autocolantului sunt prezentate în ultima fotografie. Setul include: lupul și alte elemente.
0,0 0
383

Autocolant de perete Bayo Lupul

reducere -18%
Autocolant de perete Bayo Lupul Autocolant de perete Bayo Lupul Autocolant de perete Bayo Lupul Autocolant de perete Bayo Lupul Autocolant de perete Bayo Lupul Autocolant de perete Bayo Lupul

Autocolant de perete Bayo Lupul

Iniţial: 467,99 lei | Reducere: 85,00 lei 382,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 382,99 lei
Disponibilitate: În stoc
La dumneavoastră: marți 03. 10. 2023
Cumpărând obţineţi 66 Norocei

DescriereDacă sunteți în căutarea unui mod perfect de a înveseli camera copilului dumneavoastră, autocolantele de perete sunt alegerea potrivită.

Un sticker cu lupi este o modalitate rapidă și ușoară de a crea o metamorfoză frumoasă a camerei copilului dvs. Datorită suprafeței lor mari, autocolantele din această colecție sunt ideale pentru a fi lipite în spatele patului sau în zona de joacă a copiilor.

Autocolantele din această colecție încântă prin detaliile și armonia culorilor, a căror paletă a fost adaptată la cele mai recente tendințe în materie de design interior. Datorită acestui fapt, se vor potrivi perfect în orice spațiu pentru copii.

Autocolantul este fixat cu un laminat mat special, care îl protejează de zgârieturi în timpul utilizării zilnice și, de asemenea, îl face mai ușor de lipit - pelicula este mai groasă și mai ușor de transferat pe perete.

Dimensiunile exacte ale fiecărei părți a autocolantului sunt prezentate în ultima fotografie.

Setul include: lupul și alte elemente.

Parametri şi specificaţii

Culoare: gri

Codul de catalog:

 701057
Distribuie

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide