Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Aparat de spumat lapte Concept NM4101 NORDIC inox, negru Aparat de spumat lapte Concept NM4101 NORDIC inox, negru
Vă place cappuccino, cafeaua cu lapte, cafeaua cu gheață sau ciocolata caldă? Dacă da, aparatul de spumare a laptelui Concept NM4100 Nordic nu ar trebui să lipsească din bucătăria dvs. În câteva secunde, puteți pregăti o spumă de lapte catifelată și netedă, care va îmbunătăți considerabil experiența cafelei. Dispozitivul de spumare a laptelui Concept NM4100 are 3 moduri de funcționare - spumare a laptelui cu încălzire, spumare a laptelui fără încălzire și încălzire a laptelui fără spumare. Oferă o funcționare simplă cu un singur buton și două teluri înlocuibile - spumă și amestecare pentru încălzire fără spumă. În timpul încălzirii, temperatura laptelui ajunge la 65 °C. În interiorul recipientului, veți găsi un indicator de nivel care vă ajută să determinați cantitatea optimă de lapte. Linia inferioară este utilizată pentru spumă și atinge un volum de 115 ml, suficient pentru 2 cești de cappuccino preferat. Gura de sus ajunge la 240 ml și este destinată doar încălzirii fără a bate, de exemplu pentru a face ciocolată caldă sau cacao din amestecul dvs. preferat de pudră. 
5,0 1
240

Aparat de spumat lapte Concept NM4101 NORDIC inox, negru

Aparat de spumat lapte Concept NM4101 NORDIC inox, negru

1 review-uri
239,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 239,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: joi 30. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 42 Norocei

Descriere

Vă place cappuccino, cafeaua cu lapte, cafeaua cu gheață sau ciocolata caldă? Dacă da, aparatul de spumare a laptelui Concept NM4100 Nordic nu ar trebui să lipsească din bucătăria dvs. În câteva secunde, puteți pregăti o spumă de lapte catifelată și netedă, care va îmbunătăți considerabil experiența cafelei.

Dispozitivul de spumare a laptelui Concept NM4100 are 3 moduri de funcționare - spumare a laptelui cu încălzire, spumare a laptelui fără încălzire și încălzire a laptelui fără spumare. Oferă o funcționare simplă cu un singur buton și două teluri înlocuibile - spumă și amestecare pentru încălzire fără spumă. În timpul încălzirii, temperatura laptelui ajunge la 65 °C.

În interiorul recipientului, veți găsi un indicator de nivel care vă ajută să determinați cantitatea optimă de lapte. Linia inferioară este utilizată pentru spumă și atinge un volum de 115 ml, suficient pentru 2 cești de cappuccino preferat. Gura de sus ajunge la 240 ml și este destinată doar încălzirii fără a bate, de exemplu pentru a face ciocolată caldă sau cacao din amestecul dvs. preferat de pudră.Parametri şi specificaţii

Adâncime: 10,5 cm
Consum de energie: 500 W
Culoare: negru
Greutate: 0,85 kg
Înălţime: 18 cm
Lăţime: 14,5 cm
Lungime cablu de alimentare: 0,8 m
Material: inox

Codul de catalog:

 805229
Distribuie
concept

Review-uri

5,0 (1 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide