Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ascuțitoare cuțite Orion, cu discuri ceramice și din carbon Ascuțitoare cuțite Orion, cu discuri ceramice și din carbon
 Acest aparat de ascuțit, cu discuri ceramice și din carbon, este conceput pentru ascuțirea și rectificarea cuțitelor tocite. Ascuțirea cuțitelor foarte tocite se realizează prin intermediul capului de carbon. Este suficientă ascuțirea o dată la 6 luni. Capul ceramic alb este destinat pentru cuțitele ceramice și pentru rectificarea cuțitelor metalice. Se livrează în două variante coloristice, fără a fi posibilă o alegere.
4,0 160
37

Ascuțitoare cuțite Orion, cu discuri ceramice și din carbon

Ascuțitoare cuțite Orion, cu discuri ceramice și din carbon

160 review-uri
36,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 36,99 lei
Disponibilitate: În stoc 2 buc
La dumneavoastră: miercuri 29. 03. 2023
Cumpărând obţineţi 10 Norocei

DescriereAcest aparat de ascuțit, cu discuri ceramice și din carbon, este conceput pentru ascuțirea și rectificarea cuțitelor tocite. Ascuțirea cuțitelor foarte tocite se realizează prin intermediul capului de carbon. Este suficientă ascuțirea o dată la 6 luni. Capul ceramic alb este destinat pentru cuțitele ceramice și pentru rectificarea cuțitelor metalice. Se livrează în două variante coloristice, fără a fi posibilă o alegere.

Parametri şi specificaţii

Lungime: 19 cm

Codul de catalog:

 104397
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (160 review-uri)
98 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide