Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Butter Kings Pernă Unicorn in flowered meadow, 50 x 50 cm Butter Kings Pernă Unicorn in flowered meadow, 50 x 50 cm
 Încurajați creativitatea copiilor dvs. Copiii pot colora perna de la marca cehă Butter Kings după imaginația lor. După colorare, se poate spăla ușor în mașina de spălat și se poate colora din nou. Perna Butter Kings este realizată din bumbac satinat confortabil, are o umplutură înlocuibilă și o închidere ascunsă cu fermoar. Pachetul include markere lavabile (în total 8 bucăți). Butter Kings este un brand original din Cehia, care vă aduce accesorii pentru casă pline de culori și imagini vesele. Își propune să lumineze și să înveselească casele obișnuite cu accesorii neobișnuite și cu siguranță se descurcă bine.
0,0 0
108

Butter Kings Pernă Unicorn in flowered meadow, 50 x 50 cm

Butter Kings Pernă Unicorn in flowered meadow, 50 x 50 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereÎncurajați creativitatea copiilor dvs. Copiii pot colora perna de la marca cehă Butter Kings după imaginația lor. După colorare, se poate spăla ușor în mașina de spălat și se poate colora din nou. Perna Butter Kings este realizată din bumbac satinat confortabil, are o umplutură înlocuibilă și o închidere ascunsă cu fermoar. Pachetul include markere lavabile (în total 8 bucăți).
Butter Kings este un brand original din Cehia, care vă aduce accesorii pentru casă pline de culori și imagini vesele. Își propune să lumineze și să înveselească casele obișnuite cu accesorii neobișnuite și cu siguranță se descurcă bine.

Parametri şi specificaţii

Culoare: alb
Dimensiuni pernă: 50 x 50 cm
Închidere: fermoal
Material ţesătură de pe suprafaţă: 100% bumbac
Material umplere: 100% poliester (fibre sintetice)
Spălare recomandată: 40 °C

Codul de catalog:

 232944
Distribuie
butterkings

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide