Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Felinar Happy Green, pe gaz, 25 cm Felinar Happy Green, pe gaz, 25 cm
Cele mai frecvent utilizate felinare pe gaz sunt cele din tablă, cu fitil, care pot fi așezate și agățate fără griji. Felinarele pe gaz sunt durabile și foarte stabile, deci pot fi folosite în locuri cu vânt sau ploaie, cu multă umezeală. Oferim felinarele pe gaz în patru culori diferite, fără posibilitate de alegere a culorii.Felinarele pe gaz sunt compuse din rezervor de gaz, fitil, sticlă cilindrică și, în funcție de model, din alte componente suplimentare sau decorative. Sticla felinarului formează un efect de horn cu tiraj puternic. În interiorul felinarului apare o presiune care asigură admisia de aer în partea inferioară a fitilului. Acesta iese prin mijlocul unui orificiu oval din tablă, dând formă flăcării, care este subțire și plată.Umplerea felinarului și avertizări importante: Nu alimentați felinarul dacă încă arde. Nu alimentați felinarul în apropierea unei alte surse de foc. Deșurubați capul felinarului înainte de a-l umple. Umpleți felinarul cu un ulei lampant (parafină) disponibil în comerț, folosind o pâlnie. Nu umpleți mai mult de 3/4 din rezervor. Aveți grijă ca gazul să nu se scurgă. Dacă apare o scurgere, îndepărtați uleiul cu o cârpă uscată înainte de a aprinde felinarul. Aveți grijă ca în rezervor să nu fie apă. Fitilul ar trebui să iasă cca. 2 mm peste marginea orificiului și trebuie să fie din bumbac 100%.Aprinderea felinarului și avertizări importante: Așteptați cca. 5 - 7 minute pentru ca fitilul să absoarbă gaz. Îndepărtați sticla și aprindeți fitilul cu un chibrit lung. Învârtiți rotița de pe laterala felinarului pentru a regla înălțimea flăcării. Flacăra nu trebuie să fie mai mare de 3 cm! Dacă flacăra se va stinge dacă este mai mare. Îndepărtați resturile de fitil și scurtați lungimea fitilului. Aprindeți din nou fitilul după aceea.Stingerea felinarului: Învârtiți rotița de le laterala felinarului până se stinge flacăra. Se interzice stingerea flăcării cu apă!
4,0 149
36

Felinar Happy Green, pe gaz, 25 cm

reducere -16%
Felinar Happy Green, pe gaz, 25 cm
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 9 clienţi

Felinar Happy Green, pe gaz, 25 cm

149 review-uri
Iniţial: 42,99 lei | Reducere: 7,00 lei 35,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 35,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: joi 30. 05. 2024
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescriereCele mai frecvent utilizate felinare pe gaz sunt cele din tablă, cu fitil, care pot fi așezate și agățate fără griji. Felinarele pe gaz sunt durabile și foarte stabile, deci pot fi folosite în locuri cu vânt sau ploaie, cu multă umezeală. Oferim felinarele pe gaz în patru culori diferite, fără posibilitate de alegere a culorii.
 
Felinarele pe gaz sunt compuse din rezervor de gaz, fitil, sticlă cilindrică și, în funcție de model, din alte componente suplimentare sau decorative. Sticla felinarului formează un efect de horn cu tiraj puternic. În interiorul felinarului apare o presiune care asigură admisia de aer în partea inferioară a fitilului. Acesta iese prin mijlocul unui orificiu oval din tablă, dând formă flăcării, care este subțire și plată.
 
Umplerea felinarului și avertizări importante: Nu alimentați felinarul dacă încă arde. Nu alimentați felinarul în apropierea unei alte surse de foc. Deșurubați capul felinarului înainte de a-l umple. Umpleți felinarul cu un ulei lampant (parafină) disponibil în comerț, folosind o pâlnie. Nu umpleți mai mult de 3/4 din rezervor. Aveți grijă ca gazul să nu se scurgă. Dacă apare o scurgere, îndepărtați uleiul cu o cârpă uscată înainte de a aprinde felinarul. Aveți grijă ca în rezervor să nu fie apă. Fitilul ar trebui să iasă cca. 2 mm peste marginea orificiului și trebuie să fie din bumbac 100%.
 
Aprinderea felinarului și avertizări importante: Așteptați cca. 5 - 7 minute pentru ca fitilul să absoarbă gaz. Îndepărtați sticla și aprindeți fitilul cu un chibrit lung. Învârtiți rotița de pe laterala felinarului pentru a regla înălțimea flăcării. Flacăra nu trebuie să fie mai mare de 3 cm! Dacă flacăra se va stinge dacă este mai mare. Îndepărtați resturile de fitil și scurtați lungimea fitilului. Aprindeți din nou fitilul după aceea.
 
Stingerea felinarului: Învârtiți rotița de le laterala felinarului până se stinge flacăra. Se interzice stingerea flăcării cu apă!

Parametri şi specificaţii

Culoare: multicoloră
Greutate: 0,56 kg
Înălţime: 25 cm
Material: metal + sticlă
Număr de piese într-un set: 1 buc.

Codul de catalog:

 676561
Distribuie
happygreen

Review-uri

4,0 (149 review-uri)
93 % clienţii recomandă
9 recenzii

Întrebări

Acest produs are 12 Întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide