Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Formă ceramică de pâine Orion, cu capac33 x 16 cm Formă ceramică de pâine Orion, cu capac33 x 16 cm
Această formă pâine, cu capac, este glazurată pe interior, fiind un produs de înaltă calitate din material natural. Ceramica conduce căldura foarte bine și de aceea coacerea în ceramică este foarte economică. Vasele din ceramică au o durată de viață lungă și, dacă sunt tratate corect, pot reziste mulți ani. Dar necesar să se respecte anumite principii de manipulare a acestor vase.Produsul are un nivel mare de contracție foarte mare, deci nu tolerează schimbări rapide de temperatură - șocul termic. Între formă și fundul cuptorului trebuie să se asigure un flux de aer, așa că așezați întotdeauna produsul pe grătarul cuptorului. Forma rece trebuie introdusă în cuptorul rece și după aceea se pornește cuptorul. După ce ați scos forma din cuptor, nu o așezați niciodată pe suprafețe metalice, din piatră, gresie - întotdeauna pe un suport din lemn. Dimensiuni: 27/33x16 cm, î. 9,5/14,5 cm.Forma este compatibilă cu cuptoarele pe gaz, electrice şi cu flux de căldură la max. 280°C. Curățați forma cu o perie și cu apă caldă, cu sare sau oțet dacă este prea murdară. Nu folosiți soluții chimice.
4,0 55
113

Formă ceramică de pâine Orion, cu capac33 x 16 cm

Formă ceramică de pâine Orion, cu capac33 x 16 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAceastă formă pâine, cu capac, este glazurată pe interior, fiind un produs de înaltă calitate din material natural. Ceramica conduce căldura foarte bine și de aceea coacerea în ceramică este foarte economică. Vasele din ceramică au o durată de viață lungă și, dacă sunt tratate corect, pot reziste mulți ani. Dar necesar să se respecte anumite principii de manipulare a acestor vase.
 
Produsul are un nivel mare de contracție foarte mare, deci nu tolerează schimbări rapide de temperatură - șocul termic. Între formă și fundul cuptorului trebuie să se asigure un flux de aer, așa că așezați întotdeauna produsul pe grătarul cuptorului. Forma rece trebuie introdusă în cuptorul rece și după aceea se pornește cuptorul. După ce ați scos forma din cuptor, nu o așezați niciodată pe suprafețe metalice, din piatră, gresie - întotdeauna pe un suport din lemn. Dimensiuni: 27/33x16 cm, î. 9,5/14,5 cm.
 
Forma este compatibilă cu cuptoarele pe gaz, electrice şi cu flux de căldură la max. 280°C. Curățați forma cu o perie și cu apă caldă, cu sare sau oțet dacă este prea murdară. Nu folosiți soluții chimice.

Parametri şi specificaţii

Culoare: maro
Maşina de spălat: Nu
Material: ceramică
Volum: 2,7 l

Codul de catalog:

 115661
Distribuie
orion

Review-uri

4,0 (55 review-uri)
85 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide