Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Formă de copt din hârtie pentru cuptor cu aer caldOrion, 16 cm, 100 buc Formă de copt din hârtie pentru cuptor cu aer caldOrion, 16 cm, 100 buc
 Setul de 100 de forme rotunde realizate din hârtie de copt de calitate alimentară va asigura o pregătire ușoară și comodă a alimentelor într-o friteuză cu aer cald, precum și într-un cuptor convențional sau cu microunde sau, de asemenea, pentru grătar pe o placă de grătar. Forma de copt de hârtie pentru friteuză cu aer cald cu diametrul de 16 cm este fabricat din hârtie pergament de calitate alimentară și protejează coșul friteuzei cu aer cald de reziduuri alimentare, pete de ulei și zgârieturi. Aceasta prelungește durata de viață a coșului și facilitează curățarea și întreținerea friteuzei, în special atunci când se prepară alimente care lasă pesmet sau fulgi de porumb crocanți. Forma este proiectată pentru temperaturi de până la +220 °C. Este rezistentă la apă, neaderent, ușoară, portabilă și foarte practică, nu afectează gustul alimentelor pregătite. .
4,5 5
40

Formă de copt din hârtie pentru cuptor cu aer caldOrion, 16 cm, 100 buc

Formă de copt din hârtie pentru cuptor cu aer caldOrion, 16 cm, 100 buc

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereSetul de 100 de forme rotunde realizate din hârtie de copt de calitate alimentară va asigura o pregătire ușoară și comodă a alimentelor într-o friteuză cu aer cald, precum și într-un cuptor convențional sau cu microunde sau, de asemenea, pentru grătar pe o placă de grătar.

Forma de copt de hârtie pentru friteuză cu aer cald cu diametrul de 16 cm este fabricat din hârtie pergament de calitate alimentară și protejează coșul friteuzei cu aer cald de reziduuri alimentare, pete de ulei și zgârieturi. Aceasta prelungește durata de viață a coșului și facilitează curățarea și întreținerea friteuzei, în special atunci când se prepară alimente care lasă pesmet sau fulgi de porumb crocanți.

Forma este proiectată pentru temperaturi de până la +220 °C. Este rezistentă la apă, neaderent, ușoară, portabilă și foarte practică, nu afectează gustul alimentelor pregătite.

.

Parametri şi specificaţii

Culoare: bej
Cuptor cu microunde: Da
Diametru: 16 cm
Înălţime: 6 cm
Material: hârtie
Număr de piese într-un set: 100 buc.

Codul de catalog:

 132599
Distribuie
orion

Review-uri

4,5 (5 review-uri)
100 % clienţii recomandă

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide