Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Set cartușe filtrante Maxxo BWT cu magneziu, 6 buc Set cartușe filtrante Maxxo BWT cu magneziu, 6 buc
Aceste cartușe filtrante BWT cu magneziu sunt compatibile cu căni filtrante Brita Maxtra (în afară de modelul Maxtra+), Laica Biflux, Dafi Unimax atd. Apa ușor mineralizată cu magneziu este mai gustoasă și mai sănătoasă. Tehnologie unică cu filtru BWT, cu magneziu îmbunătățește gustul apei filtrate. Apa îmbogățită cu magneziu are efecte benefice asupra organizmului. Apa filtrată este potrivită nu numai pentru consumul zilnic, dar poate fi folosită și pentru prepararea diferitor băuturi reci sau calde, sau pentru gătirea alimentelor. Un gust mai bun vor aprecia mai ales iubitorii de cafea sau ceai.BWT a dezvoltat tehnologia unică Mg2+, care oferă apei filtrate un gust mai bun. În același timp îmbogățește apa potabilă cu ioni de magneziu benefic. Prin filtrare veți elimina din apă substanțe nocive, cum ar fi metale grele (cadmiu, plumb, zinc și cupru, dacă acestea sunt prezente în apă) și alte substanțe nedorite, cum ar fi calcarul, clor și compușii săi nocivi, care pot afecta gustul apei. Capacitatea cartușului: 120 l apă filtrată / 28 zile.
4,5 69
146

Set cartușe filtrante Maxxo BWT cu magneziu, 6 buc

Set cartușe filtrante Maxxo BWT cu magneziu, 6 buc Set cartușe filtrante Maxxo BWT cu magneziu, 6 buc
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 21 clienţi

Set cartușe filtrante Maxxo BWT cu magneziu, 6 buc

69 review-uri
145,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 145,99 lei
Disponibilitate: În stoc mai mult de 6 buc
La dumneavoastră: miercuri 05. 04. 2023
Cumpărând obţineţi 37 Norocei

DescriereAceste cartușe filtrante BWT cu magneziu sunt compatibile cu căni filtrante Brita Maxtra (în afară de modelul Maxtra+), Laica Biflux, Dafi Unimax atd. Apa ușor mineralizată cu magneziu este mai gustoasă și mai sănătoasă. Tehnologie unică cu filtru BWT, cu magneziu îmbunătățește gustul apei filtrate. Apa îmbogățită cu magneziu are efecte benefice asupra organizmului.
 
Apa filtrată este potrivită nu numai pentru consumul zilnic, dar poate fi folosită și pentru prepararea diferitor băuturi reci sau calde, sau pentru gătirea alimentelor. Un gust mai bun vor aprecia mai ales iubitorii de cafea sau ceai.
 
BWT a dezvoltat tehnologia unică Mg2+, care oferă apei filtrate un gust mai bun. În același timp îmbogățește apa potabilă cu ioni de magneziu benefic. Prin filtrare veți elimina din apă substanțe nocive, cum ar fi metale grele (cadmiu, plumb, zinc și cupru, dacă acestea sunt prezente în apă) și alte substanțe nedorite, cum ar fi calcarul, clor și compușii săi nocivi, care pot afecta gustul apei. Capacitatea cartușului: 120 l apă filtrată / 28 zile.

Parametri şi specificaţii

Număr de piese într-un set: 6 buc.

Codul de catalog:

 113865
Distribuie
maxxo

Review-uri

4,5 (69 review-uri)
98 % clienţii recomandă
1 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide