4home Pahare termo Pyramide Hot&Cool 250 ml, 2 buc 4home Pahare termo Pyramide Hot&Cool 250 ml, 2 buc
 Pahare perfecte care vor înviora masa Dvs. Acest pahar deosebit va oferi băuturii preferate forma de piramidă întoarsă, care va uimi la prima vedere. Forma de cascadă este bine lucrată la cele mai mici detalii, va oferi un aspect deosebit băuturilor servite vara – diferitor cocteiluri, sau chiar unui suc simplu. Datorită proprietăților termoizolante puteți servi în ele și băuturi calde. Paharele Hot&Cool vor fi accesorii unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a mesei de sărbătoare, dar pot fi și un cadou potrivit pentru cei dragi. Paharele termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale. Avantaje: menține temperatura ideală a băuturii mult timp la folosirea cu băutură caldă nu vă ardeți băutura rece nu se încălzește, gheața se topește încet paharele nu se brumează pot fi spălate în mașina de spălat vase rezistență la temperaturi înalte și joase rezistențăla la zgârieturi și crăpături Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistența mărită la deteriorare mecanică proprietăți termoizolante total transparente
4,5 318
43

4home Pahare termo Pyramide Hot&Cool 250 ml, 2 buc

reducere -34%
4home Pahare termo Pyramide Hot&Cool 250 ml, 2 buc 4home Pahare termo Pyramide Hot&Cool 250 ml, 2 buc 4home Pahare termo Pyramide Hot&Cool 250 ml, 2 buc 4home Pahare termo Pyramide Hot&Cool 250 ml, 2 buc 4home Pahare termo Pyramide Hot&Cool 250 ml, 2 buc 4home Pahare termo Pyramide Hot&Cool 250 ml, 2 buc 4home Pahare termo Pyramide Hot&Cool 250 ml, 2 buc
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 65 clienţi

4home Pahare termo Pyramide Hot&Cool 250 ml, 2 buc

318 review-uri
Iniţial: 64,99 lei | Reducere: 22,00 lei 42,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: joi 22. 04. 2021  
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescrierePahare perfecte care vor înviora masa Dvs. Acest pahar deosebit va oferi băuturii preferate forma de piramidă întoarsă, care va uimi la prima vedere. Forma de cascadă este bine lucrată la cele mai mici detalii, va oferi un aspect deosebit băuturilor servite vara – diferitor cocteiluri, sau chiar unui suc simplu. Datorită proprietăților termoizolante puteți servi în ele și băuturi calde. Paharele Hot&Cool vor fi accesorii unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a mesei de sărbătoare, dar pot fi și un cadou potrivit pentru cei dragi.

Paharele termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale.

Avantaje:

 • menține temperatura ideală a băuturii mult timp
 • la folosirea cu băutură caldă nu vă ardeți
 • băutura rece nu se încălzește, gheața se topește încet
 • paharele nu se brumează
 • pot fi spălate în mașina de spălat vase
 • rezistență la temperaturi înalte și joase
 • rezistențăla la zgârieturi și crăpături

Caracteristici:

 • suflate manual
 • perete dublu
 • rezistența mărită la deteriorare mecanică
 • proprietăți termoizolante
 • total transparente

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 9 cm
Înălţime: 11,5 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 250 ml
 108772
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (318 review-uri)
98 % clienţii recomandă
22 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide