Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pahare termo 4Home Summer Hot&Cool 250 ml,2 buc. Pahare termo 4Home Summer Hot&Cool 250 ml,2 buc.
 Acest pahar termo practic, cu aspect simplu, este perfect  pentru toți care preferă formele clasice, înainte de cele cu forme neobișnuite. Liniile curate și perete dublu elegant, vor asigur aca acest pahar să fie un accesoriu perfect pentru o masă  festivă sau o masă zilnică. Datorită variantei termo, va menține perfect temperatura băuturii – fie că este vorba de o limonadă rece de vară, sau de o cafea revigorantă de dimineață. Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale. Avantaje: ·        menține temperatura ideală pe durata îndelungată ·        la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți ·        băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet ·        paharul nu se brumează ·        rezistență la temperaturi ridicate și cele joase ·        rezistență la fisuri și la zgârieturi Caracteristici: ·        suflate manual ·        perete dublu ·        rezistență la deteriorare mecanică ·        rezistență termică ·        total transparente
4,5 29
39

Pahare termo 4Home Summer Hot&Cool 250 ml,2 buc.

reducere -47%
Pahare termo 4Home Summer Hot&Cool 250 ml,2 buc. Pahare termo 4Home Summer Hot&Cool 250 ml,2 buc. Pahare termo 4Home Summer Hot&Cool 250 ml,2 buc. Pahare termo 4Home Summer Hot&Cool 250 ml,2 buc. Pahare termo 4Home Summer Hot&Cool 250 ml,2 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 11 clienţi

Pahare termo 4Home Summer Hot&Cool 250 ml,2 buc.

29 review-uri
Iniţial: 73,99 lei | Reducere: 35,00 lei 38,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 37,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 27. 09. 2023
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

DescriereAcest pahar termo practic, cu aspect simplu, este perfect  pentru toți care preferă formele clasice, înainte de cele cu forme neobișnuite. Liniile curate și perete dublu elegant, vor asigur aca acest pahar să fie un accesoriu perfect pentru o masă  festivă sau o masă zilnică. Datorită variantei termo, va menține perfect temperatura băuturii – fie că este vorba de o limonadă rece de vară, sau de o cafea revigorantă de dimineață.

Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.

Avantaje:

·        menține temperatura ideală pe durata îndelungată

·        la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți

·        băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet

·        paharul nu se brumează

·        rezistență la temperaturi ridicate și cele joase

·        rezistență la fisuri și la zgârieturi

Caracteristici:

·        suflate manual

·        perete dublu

·        rezistență la deteriorare mecanică

·        rezistență termică

·        total transparente

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 6,4 cm
Înălţime: 14 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 250 ml

Codul de catalog:

 126703
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (29 review-uri)
100 % clienţii recomandă
2 recenzie

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide