Menu
4home Pahare termo espresso Style Hot&Cool 80 ml, 2 buc. 4home Pahare termo espresso Style Hot&Cool 80 ml, 2 buc.
 Simțiți nevoia unui energizant? Vă propunem să-l serviți în aceste pahare termoizolante! Paharul pentru espresso cu toartă și farfurioară din sticlă va asigura oricărei cafele altă dimensiune. Un design perfect elegant va surprinde oaspeții Dvs. și datorită proprietăților sale termoizolante nu vă veți arde la degețe. Paharele Hot&Cool vor fi accesorii unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a mesei de sărbătoare, dar pot fi și un cadou potrivit pentru cei dragi. Paharele Termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale. Avantaje: menține temperatura ideală a băuturi mult timp la folosirea cu băutură caldă nu vă ardeți băutura rece nu se încălzește și gheața se topește încet paharele nu se brumează pot fi spălate în mașina de spălat vase rezistență la temperaturi înalte și joase rezistență la fisuri și zgârieturi Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistență mărită la deteriorare mecanică proprietăți termoizolante total transparente
4,5 400
48

4home Pahare termo espresso Style Hot&Cool 80 ml, 2 buc.

Reducere -41%
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 77 clienţi

4home Pahare termo espresso Style Hot&Cool 80 ml, 2 buc.

400 review-uri
Iniţial: 81,99 Lei | Reducere: 34,00 Lei 47,99 Lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: marți 14. 07. 2020  
Cumpărând obţineţi 18 Norocei

Descriere

Simțiți nevoia unui energizant? Vă propunem să-l serviți în aceste pahare termoizolante! Paharul pentru espresso cu toartă și farfurioară din sticlă va asigura oricărei cafele altă dimensiune. Un design perfect elegant va surprinde oaspeții Dvs. și datorită proprietăților sale termoizolante nu vă veți arde la degețe. Paharele Hot&Cool vor fi accesorii unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a mesei de sărbătoare, dar pot fi și un cadou potrivit pentru cei dragi.

Paharele Termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale.

Avantaje:

 • menține temperatura ideală a băuturi mult timp
 • la folosirea cu băutură caldă nu vă ardeți
 • băutura rece nu se încălzește și gheața se topește încet
 • paharele nu se brumează
 • pot fi spălate în mașina de spălat vase
 • rezistență la temperaturi înalte și joase
 • rezistență la fisuri și zgârieturi

Caracteristici:

 • suflate manual
 • perete dublu
 • rezistență mărită la deteriorare mecanică
 • proprietăți termoizolante
 • total transparente

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 80 ml
 108764
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (400 review-uri)
96 % clienţii recomandă
13 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide