4home Pahare termo Classic Hot&Cool 300 ml, 2 buc 4home Pahare termo Classic Hot&Cool 300 ml, 2 buc
 Paharele neobișnuit de simple. Căutați pahare, care să fie perfect universale și în același timp să aibă ceva în plus? Tocmai le-ați găsit! Pahare clasice, potrivite pentru suc, cola, diferite coctail-uri, dar după preferință și pentru ceai sau vin fiert. Datorită proprietăților termoizolante, sunt potrivite pentru băuturi calde sau reci, arată elegant chiar la servirea apei simple. Paharele Hot&Cool vor fi acceosorii unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a mesei de sărbătoare, pot fi și un cadou potrivit pentru cei dragi. Paharele termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale. Avantaje: menține temperatura ideală a băuturii mult timp la folosirea cu băutura caldă nu vă ardeți băutura rece nu se încălzește, gheața se topește încet paharele nu se brumează rezistență la temperaturi înalte și joase rezistență la zgârieturi și crăpături Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistența mărită la deteriorare mecanică proprietăți termoizolante total transparente
4,5 467
40

4home Pahare termo Classic Hot&Cool 300 ml, 2 buc

reducere -34%
4home Pahare termo Classic Hot&Cool 300 ml, 2 buc 4home Pahare termo Classic Hot&Cool 300 ml, 2 buc 4home Pahare termo Classic Hot&Cool 300 ml, 2 buc 4home Pahare termo Classic Hot&Cool 300 ml, 2 buc 4home Pahare termo Classic Hot&Cool 300 ml, 2 buc
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 15 clienţi

4home Pahare termo Classic Hot&Cool 300 ml, 2 buc

467 review-uri
Iniţial: 60,99 lei | Reducere: 21,00 lei 39,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: joi 29. 07. 2021  
Cumpărând obţineţi 16 Norocei

Descriere

Paharele neobișnuit de simple. Căutați pahare, care să fie perfect universale și în același timp să aibă ceva în plus? Tocmai le-ați găsit! Pahare clasice, potrivite pentru suc, cola, diferite coctail-uri, dar după preferință și pentru ceai sau vin fiert. Datorită proprietăților termoizolante, sunt potrivite pentru băuturi calde sau reci, arată elegant chiar la servirea apei simple. Paharele Hot&Cool vor fi acceosorii unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a mesei de sărbătoare, pot fi și un cadou potrivit pentru cei dragi.

Paharele termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale.

Avantaje:

 • menține temperatura ideală a băuturii mult timp
 • la folosirea cu băutura caldă nu vă ardeți
 • băutura rece nu se încălzește, gheața se topește încet
 • paharele nu se brumează
 • rezistență la temperaturi înalte și joase
 • rezistență la zgârieturi și crăpături

Caracteristici:

 • suflate manual
 • perete dublu
 • rezistența mărită la deteriorare mecanică
 • proprietăți termoizolante
 • total transparente

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 8,2 cm
Înălţime: 11 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 300 ml

Codul de catalog:

 108766
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (467 review-uri)
98 % clienţii recomandă
23 recenzii

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide