Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pahare termo 4Home Relax Hot&Cool 300 ml,2 buc. Pahare termo 4Home Relax Hot&Cool 300 ml,2 buc.
  O cană termo unică, care va sublinia perfect atmosfera de relax. Datorită toartei practice și a formei rotunjite elegante, este ușor de ținut în mână și va arăta perfect. Astfel veți savura din plin clipele de relax alături de o carte bună. Cana cu volum de 300 ml va fi perfectă pentru o porție de ceai preferat, o cafea lung delicioasă, dar va fi potrivită și pentru ciocolata caldă sau vin fiert. Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale. Avantaje: ·        menține temperatura ideală pe durata îndelungată ·        la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți ·        băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet ·        paharul nu se brumează ·        rezistență la temperaturi ridicate și cele joase ·        rezistență la fisuri și la zgârieturi Caracteristici: ·        suflate manual ·        perete dublu ·        rezistență la deteriorare mecanică ·        rezistență termică ·        total transparente
4,5 91
48

Pahare termo 4Home Relax Hot&Cool 300 ml,2 buc.

reducere -38%
Pahare termo 4Home Relax Hot&Cool 300 ml,2 buc. Pahare termo 4Home Relax Hot&Cool 300 ml,2 buc. Pahare termo 4Home Relax Hot&Cool 300 ml,2 buc. Pahare termo 4Home Relax Hot&Cool 300 ml,2 buc. Pahare termo 4Home Relax Hot&Cool 300 ml,2 buc.
Acest produs este vizualizat de 5 clienţi În săptămâna acesta a fost cumpărat de 9 clienţi

Pahare termo 4Home Relax Hot&Cool 300 ml,2 buc.

91 review-uri
Iniţial: 77,99 lei | Reducere: 30,00 lei 47,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 47,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: miercuri 17. 04. 2024
Cumpărând obţineţi 21 Norocei

Descriere

O cană termo unică, care va sublinia perfect atmosfera de relax. Datorită toartei practice și a formei rotunjite elegante, este ușor de ținut în mână și va arăta perfect. Astfel veți savura din plin clipele de relax alături de o carte bună. Cana cu volum de 300 ml va fi perfectă pentru o porție de ceai preferat, o cafea lung delicioasă, dar va fi potrivită și pentru ciocolata caldă sau vin fiert.

Paharele sunt suflate manual din sticla refractară borosilicată cu perete dublu, care datorită vacuului creat poate menține temperatura ideală pe durata îndelungată și nu permite transmiterea temperaturii din interior pe partea de exterior. Datorită proprietăților termoizolante ale peretelui dublu, exteriorul paharului va rămâne rece, puteți savura cafeaua fierbinte fără ca să vă ardeți. În cazul băuturlor reci paharul nu se brumează, băutura nu se va încălzi rapid și gheața se va topi încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla tradițională sunt rezistența la temperaturi joase și cele ridicate, la deteriorare mecanică și la chimicale.

Avantaje:

·        menține temperatura ideală pe durata îndelungată

·        la utilizarea cu băutura fierbinte nu vă ardeți

·        băutura rece nu se va încălzi și gheața se topește mai încet

·        paharul nu se brumează

·        rezistență la temperaturi ridicate și cele joase

·        rezistență la fisuri și la zgârieturi

Caracteristici:

·        suflate manual

·        perete dublu

·        rezistență la deteriorare mecanică

·        rezistență termică

·        total transparente

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 9 cm
Înălţime: 11,5 cm
Lăţime: 13 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 300 ml

Codul de catalog:

 126699
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (91 review-uri)
95 % clienţii recomandă
5 recenzii

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide