Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Pahare termo cappuccino 4Home Snow Hot&Cool270 ml, 2 buc. Pahare termo cappuccino 4Home Snow Hot&Cool270 ml, 2 buc.
 Cea mai populară formă a paharului nostru termic pentru cappuccino, cu toartă, a fost îmbrăcată în straie de iarnă. Astfel, vă puteți savura cafeaua cu și mai mult stil în zilele reci. Paharul este decorat cu un imprimeu elegant de fulgi de zăpadă aurii, care vă va desăvârși momentul de relaxare din timpul iernii, indiferent dacă aveți poftă de un cappuccino clasic sau de un ceai din plante medicinale. Paharele termice sunt fabricate manual din sticlă borosilicată refractară ușoară, cu perete dublu, care, datorită vidului creat, poate menține temperatura ideală pentru o perioadă lungă de timp și nu transferă căldura sau frigul înspre stratul exterior. Datorită proprietăților de izolare termică, sticla rămâne rece și nu arde nici atunci când se folosește o băutură fierbinte. În cazul băuturilor reci, peretele exterior al paharelor nu se aburește, astfel încât băutura nu se încălzește rapid și gheața nu se topește. Avantajul sticlei borosilicate față de sticla tradițională constă din rezistența sa ridicată la temperaturi mari și mici, la deteriorări mecanice și la acțiunea substanțelor chimice. Avantaje: design elegant de iarnă menține temperatura ideală a băuturii pentru o perioadă lungă de timp nu vă veți arde atunci când folosiți o băutură caldă băuturile reci nu se încălzesc, iar gheața se topește mai greu paharul nu se aburește rezistă bine la temperaturi ridicate și scăzute rezistent la fisurare și zgâriere Caracteristici: suflat manual perete dublu rezistență mare la deteriorări mecanice capacitate ridicată de izolare termică perfect transparent
4,5 156
61

Pahare termo cappuccino 4Home Snow Hot&Cool270 ml, 2 buc.

Pahare termo cappuccino 4Home Snow Hot&Cool270 ml, 2 buc.

Disponibilitate: Stoc epuizat

Descriere

Cea mai populară formă a paharului nostru termic pentru cappuccino, cu toartă, a fost îmbrăcată în straie de iarnă. Astfel, vă puteți savura cafeaua cu și mai mult stil în zilele reci. Paharul este decorat cu un imprimeu elegant de fulgi de zăpadă aurii, care vă va desăvârși momentul de relaxare din timpul iernii, indiferent dacă aveți poftă de un cappuccino clasic sau de un ceai din plante medicinale.
Paharele termice sunt fabricate manual din sticlă borosilicată refractară ușoară, cu perete dublu, care, datorită vidului creat, poate menține temperatura ideală pentru o perioadă lungă de timp și nu transferă căldura sau frigul înspre stratul exterior. Datorită proprietăților de izolare termică, sticla rămâne rece și nu arde nici atunci când se folosește o băutură fierbinte. În cazul băuturilor reci, peretele exterior al paharelor nu se aburește, astfel încât băutura nu se încălzește rapid și gheața nu se topește.
Avantajul sticlei borosilicate față de sticla tradițională constă din rezistența sa ridicată la temperaturi mari și mici, la deteriorări mecanice și la acțiunea substanțelor chimice.
Avantaje:
 • design elegant de iarnă
 • menține temperatura ideală a băuturii pentru o perioadă lungă de timp
 • nu vă veți arde atunci când folosiți o băutură caldă
 • băuturile reci nu se încălzesc, iar gheața se topește mai greu
 • paharul nu se aburește
 • rezistă bine la temperaturi ridicate și scăzute
 • rezistent la fisurare și zgâriere
Caracteristici:
 • suflat manual
 • perete dublu
 • rezistență mare la deteriorări mecanice
 • capacitate ridicată de izolare termică
 • perfect transparent

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 9,8 cm
Înălţime: 7,5 cm
Lăţime: 14,5 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 270 ml

Codul de catalog:

 126753
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (156 review-uri)
100 % clienţii recomandă
6 recenzii

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide