Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
4Home Pahare Termo Big Tea Hot&Cool 480 ml, 1 buc. 4Home Pahare Termo Big Tea Hot&Cool 480 ml, 1 buc.
 Vă oferim pahare termo unice pentru cei mai pretențioși clienți. Acum puteți savura o porție extrem de mare de ceai, cafea sau altă băutură preferată, din ceașcă elegantă mare de capacitate 480 ml! Datorită perețelui dublu și a proprietăților termoizolante nu o să vă ardeți la degete, și puteți să savurați din plin fiecare clipă de relax și odihnă. Paharele Hot&Cool vor fi accesorii unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a mesei de sărbătoare, dar pot fi și un cadou potrivit pentru cei dragi. Paharele Termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet. Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale. Avantaje: menține temperatura ideală a băuturii mult timp la folosire cu băutura caldă nu vă ardeți băutura rece nu se încălzește și gheața se topește încet paharele nu se brumează rezistență la temperaturi înalte și joase rezistență la fisuri și la zgârieturi Caracteristici: suflate manual perete dublu rezistență mărită la deteriorare mecanică proprietăți termoizolante total transparente
4,5 1279
36

4Home Pahare Termo Big Tea Hot&Cool 480 ml, 1 buc.

reducere -55%
4Home Pahare Termo Big Tea Hot&Cool 480 ml, 1 buc. 4Home Pahare Termo Big Tea Hot&Cool 480 ml, 1 buc. 4Home Pahare Termo Big Tea Hot&Cool 480 ml, 1 buc. 4Home Pahare Termo Big Tea Hot&Cool 480 ml, 1 buc. 4Home Pahare Termo Big Tea Hot&Cool 480 ml, 1 buc. 4Home Pahare Termo Big Tea Hot&Cool 480 ml, 1 buc. 4Home Pahare Termo Big Tea Hot&Cool 480 ml, 1 buc. 4Home Pahare Termo Big Tea Hot&Cool 480 ml, 1 buc. 4Home Pahare Termo Big Tea Hot&Cool 480 ml, 1 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 17 clienţi

4Home Pahare Termo Big Tea Hot&Cool 480 ml, 1 buc.

1279 review-uri
Iniţial: 79,99 lei | Reducere: 44,00 lei 35,99 lei  inclusiv TVA
Cel mai mic preț din ultimele 30 zile: 35,99 lei
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: poimâine
Cumpărând obţineţi 17 Norocei

Descriere

Vă oferim pahare termo unice pentru cei mai pretențioși clienți. Acum puteți savura o porție extrem de mare de ceai, cafea sau altă băutură preferată, din ceașcă elegantă mare de capacitate 480 ml! Datorită perețelui dublu și a proprietăților termoizolante nu o să vă ardeți la degete, și puteți să savurați din plin fiecare clipă de relax și odihnă. Paharele Hot&Cool vor fi accesorii unice pentru servirea mesei zilnice, dar și a mesei de sărbătoare, dar pot fi și un cadou potrivit pentru cei dragi.

Paharele Termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet.

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale.

Avantaje:

 • menține temperatura ideală a băuturii mult timp
 • la folosire cu băutura caldă nu vă ardeți
 • băutura rece nu se încălzește și gheața se topește încet
 • paharele nu se brumează
 • rezistență la temperaturi înalte și joase
 • rezistență la fisuri și la zgârieturi

Caracteristici:

 • suflate manual
 • perete dublu
 • rezistență mărită la deteriorare mecanică
 • proprietăți termoizolante
 • total transparente

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Cuptor cu microunde: Nu
Diametru: 10,5 cm
Înălţime: 11 cm
Lăţime: 15 cm
Maşina de spălat: Nu
Material: sticlă
Volum: 480 ml

Codul de catalog:

 108763
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (1279 review-uri)
97 % clienţii recomandă
28 recenzii

Întrebări

Acest produs are 2 întrebări

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide