Pahare Termo 4Home Diamond Hot&Cool 250 ml,2 buc. Pahare Termo 4Home Diamond Hot&Cool 250 ml,2 buc.
 Oferiți băuturilor servite un stil unic! Paharul termo Diamond va fi o bijuterie pentru masa pregătită. Forma elegantă de lalea va permite servirea unui cocktail colorat, dar este potrivită și pentru un ceai sănătos din plante aromate. Datorită proprietăților termoizolante, poate fi folosit pentru servirea diferitor băuturi calde sau reci, în plus va arăta foarte bine și cu apa obișnuită. Perete din interior este lucrat în forma unui diamant și oferă paharului un aspect original. Paharele Hot&Cool sun tun accesoriu unic pentru servirea mesei zilice sau a mesei festive, dar pot fi și un cadou perfect pentru cei dragi. Paharele Termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet.  Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale.  Avantaje: menține temperatura ideală a băuturii mult timp la folosire cu băutura caldă nu vă ardeți băutura rece nu se încălzește și gheața se topește încet paharele nu se brumează pot fi spălate în mașina de spălat vase rezistență la temperaturi înalte și joase rezistență la fisuri și la zgârieturi Vlastnosti: ručně foukané dvojitá stěna vysoká odolnost vůči mechanickému poškození
4,5 131
31

Pahare Termo 4Home Diamond Hot&Cool 250 ml,2 buc.

reducere -48%
Pahare Termo 4Home Diamond Hot&Cool 250 ml,2 buc. Pahare Termo 4Home Diamond Hot&Cool 250 ml,2 buc. Pahare Termo 4Home Diamond Hot&Cool 250 ml,2 buc. Pahare Termo 4Home Diamond Hot&Cool 250 ml,2 buc. Pahare Termo 4Home Diamond Hot&Cool 250 ml,2 buc.
În săptămâna acesta a fost cumpărat de 38 clienţi

Pahare Termo 4Home Diamond Hot&Cool 250 ml,2 buc.

131 review-uri
Iniţial: 59,99 lei | Reducere: 29,00 lei 30,99 lei  inclusiv TVA
Disponibilitate: În stoc, mai mult de 20 buc
La dumneavoastră: joi 20. 05. 2021  
Cumpărând obţineţi 9 Norocei

DescriereOferiți băuturilor servite un stil unic! Paharul termo Diamond va fi o bijuterie pentru masa pregătită. Forma elegantă de lalea va permite servirea unui cocktail colorat, dar este potrivită și pentru un ceai sănătos din plante aromate. Datorită proprietăților termoizolante, poate fi folosit pentru servirea diferitor băuturi calde sau reci, în plus va arăta foarte bine și cu apa obișnuită. Perete din interior este lucrat în forma unui diamant și oferă paharului un aspect original. Paharele Hot&Cool sun tun accesoriu unic pentru servirea mesei zilice sau a mesei festive, dar pot fi și un cadou perfect pentru cei dragi.

Paharele Termo sunt lucrate manual din sticlă borosilicată ușoară, cu perete dublu, care datorită vacuului creat păstrează temperatura băuturii pe o durată îndelungată, si pereții de exterior nu transmit temperatura caldă sau rece. Datorită proprietăților termoizolante paharul rămâne rece, iar la folosirea cu băutură fierbinte nu vă ardeți. În caz că le folosiți la băuturile reci, paharele nu se brumează, băutura nu se va încălzi, și gheața se topește încet. 

Avantajele sticlei borosilicate față de sticla obișnuită sunt rezistența mărită la temperaturi înalte și cele joase, la deteriorare mecanică sau la contact cu chimicale. 

Avantaje:

  • menține temperatura ideală a băuturii mult timp
  • la folosire cu băutura caldă nu vă ardeți
  • băutura rece nu se încălzește și gheața se topește încet
  • paharele nu se brumează
  • pot fi spălate în mașina de spălat vase
  • rezistență la temperaturi înalte și joase
  • rezistență la fisuri și la zgârieturi

Vlastnosti:

  • ručně foukané
  • dvojitá stěna
  • vysoká odolnost vůči mechanickému poškození

Parametri şi specificaţii

Culoare: pur
Diametru: 9 cm
Înălţime: 13 cm
Maşina de spălat: Da
Material: sticlă
Număr de piese într-un set: 2 buc.
Volum: 250 ml

Codul de catalog:

 115077
Distribuie
a4home

Review-uri

4,5 (131 review-uri)
97 % clienţii recomandă
7 recenzii

Întrebări

Acest produs are 1 întrebare

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

S-ar putea să vă intereseze

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide