Principii și protecția datelor personale pe 4home.ro

Ajustăm site-ul 4home.ro astfel, încât să fie conform activității dumneavoastră. În baza istoricului dumneavoastră pe site, personalizăm conținutul acestuia cu ajutorul fișierelor cookies și astfel vi se afisează oferte si produse relevante. Prin click pe butonul „Înteleg“ sunteți de acord cu utilizarea cookies pentru afișarea de publicitate direcționatș în rețele publicitare pe alte site-uri. Personalizarea și publicitatea direcționată pot fi setate în detaliu sau pot fi oricând dezactivate în secțiunea Setări de confidențialiate

Înţeleg Setări detaliate
Ceas de design, de perete - de masă Karllson 5642WH ceas flip, 36 x 18 x 9 cm Ceas de design, de perete - de masă Karllson  5642WH ceas flip, 36 x 18 x 9 cm
 Acest ceas flip are un design alb mat elegant. Afișează ora cu cifre arabe roșii pe panouri albe împărțite. Acest ceas monocrom îmbină practicitatea, eleganța și minimalismul. Ceasul poate fi folosit ca de perete sau de masă. Poate fi așezat pe o noptieră, agățat pe un perete cu ajutorul fantei de pe partea din spate sau poate fi pus pe un parapet. Ceasurile de perete de la marca olandeză Karlsson sunt niște accesorii de design de calitate, imaginative și funcționale, care dau un aer aparte oricărui interior. Dacă doriți un ceas elegant și de design, alegeți marca Karlsson. Mecanismul este alimentat de 2 baterii tip DD.  
0,0 0
899

Ceas de design, de perete - de masă Karllson 5642WH ceas flip, 36 x 18 x 9 cm

Transport gratuit
Ceas de design, de perete - de masă Karllson  5642WH ceas flip, 36 x 18 x 9 cm Ceas de design, de perete - de masă Karllson  5642WH ceas flip, 36 x 18 x 9 cm Ceas de design, de perete - de masă Karllson  5642WH ceas flip, 36 x 18 x 9 cm

Ceas de design, de perete - de masă Karllson 5642WH ceas flip, 36 x 18 x 9 cm

Disponibilitate: Stoc epuizat

DescriereAcest ceas flip are un design alb mat elegant. Afișează ora cu cifre arabe roșii pe panouri albe împărțite. Acest ceas monocrom îmbină practicitatea, eleganța și minimalismul.
Ceasul poate fi folosit ca de perete sau de masă. Poate fi așezat pe o noptieră, agățat pe un perete cu ajutorul fantei de pe partea din spate sau poate fi pus pe un parapet.
Ceasurile de perete de la marca olandeză Karlsson sunt niște accesorii de design de calitate, imaginative și funcționale, care dau un aer aparte oricărui interior. Dacă doriți un ceas elegant și de design, alegeți marca Karlsson.
Mecanismul este alimentat de 2 baterii tip DD.
 

Parametri şi specificaţii

Adâncime: 18 cm
Culoare: alb
Înălţime: 9 cm
Lungime: 36 cm
Material: metal

Codul de catalog:

 692700
Distribuie
karlsson

Review-uri

Nu există nici o evaluare pentru acest produs

Întrebări

Nu există nici o întrebare pentru acest produs

Vreau să întreb

Evaluarea utilizatorilor

Prin trimitere, sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal în scopuri comerciale şi de marketing a societăţii 4home s.a.

action banner
feedback
NEWSLETTER
PĂREREA DUMNEAVOASTRĂ

Nu rataţi noutăţile şi ofertele speciale

Abonează-te la newsletter-ul nostru şi află primul toate noutăţile.

Părerea dumneavoastră ne interesează!

Închide